Annoncørbetalt indhold

2 skønne måder at komme ud i naturen på

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De fleste mennesker, eller faktisk alle ifølge videnskaben, får det bedre af at opholde sig udenfor. Naturen er god for os og så absolut noget af det nemmeste at komme til. Her er ingen dårlige undskyldninger om at man er kommet til at placere sig midt i en osende storby. Selv København er ikke foruden de skønneste naturområder! Nej, det er bare med at komme ud. For nogen kræver det bare lige lidt ekstra motivation, så hvad kan du lave derude, hvor mobiltelefonerne ikke kan eller skal lades op?

Cyklen er din bedste ven 

Annonce

Først og fremmest, så lader du bilen blive hjemme og hopper en tur på cyklen. Rulleskøjter, skateboard eller løbehjul kan du også snige med på listen, hvis de alligevel står i skabet. På cyklen får du nemlig lov at mærke den friske luft og du er fri til at komme rundt overalt. Du kan endda tage hunden -din ægte bedste ven- med. Den skal nok lynhurtigt fange, hvordan med løber med en cykel. Helst i slap snor, ikke med dig skramlende efter den.

Cykelture er faktisk fantastiske – du kommer langt omkring på ingen tid og får endda lidt sund motion oven i hatten. Har du på mystisk vis ikke en cykel, kan du selvfølgelig hurtigt finde en på cykler.dk. Her er både almindelige cykler, samt de lidt mere tilgivelige elcykler, hvis du er i den kronisk sløve ende. Er du derimod klar på rigtig terrænkørsel i skoven, skal du måske endda overveje en mountainbike.

Da man jo ikke kan cykle på vandet

Næsten lige meget hvor du er i Danmark, så er der ikke langt til vandet. Havet er aldrig langt væk og selv hvis det virker lige langt nok, så er der garanteret en smuk sø eller å lige i nærheden også. Så hvis nu dine forsøg på at forlige dig med jernhesten er slået fejl, så har du en helt anden, fantastisk mulighed. Kanoer og kajakker er nemme at komme til næsten alle steder i Danmark! De kan både lejes eller købes eller lånes i den lokale kajakklub.

Har du endnu ikke prøvet at sejle i kajak, så har du virkelig noget til gode. At opleve Danmark fra vandet er noget af det smukkeste, du kan gøre for dig selv. Tag en tur i fjorden eller endnu bedre – giv dig selv en tur på Gudenåen og hele vejen op igennem det smukke, danske Søhøjland.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.