Annonce
Trekantområdet

20-årig snuppet i Føtex: Forsøgte at stjæle tøj i en ”russerpose”

En kvinde havde ingen intentioner om at betale for sine varer i Føtex på Venusvej mandag. Hun forsøgte at smugle blandt andet tøj ud ved hjælp af en såkaldt russerpose. Arkivfoto. Michael Bager
Døgnrapporten melder om både en ung mand, der ønskede at søge asyl i Danmark, muligt indbrudsværktøj fundet hos en nabo og så en butikstyv, der fejlede med sin folierings-kreativitet.

Fredericia: Personalet i Føtex på Venusvej var mandag vakse, da en 20-årig kvinde forsøgte at stjæle forskellige varer fra butikken.

Klokken 15.40 modtog politiet en anmeldelse om et butikstyveri, hvor en kvinde, der ikke er fra lokalområdet – sammen med en uidentificeret person – forsøgte at snige 10 pokemonkort, ipad-covers, to par bukser, en t-shirt samt en sweatshirt ud af butikken uden at betale for det. Hun brugte en såkaldt russerpose til sit foretagende. Det er en pose, der er folieret indvendig, så alarmen ikke aktiveres, når varerne forlader varehuset.

I alt havde kvinden proppet varer i posen for 4284 kroner. Og mens personalet kiggede russerposen igennem, forsøgte den 20-årige kvinde at gå fra stedet. Men det lykkedes ikke, og hun er nu sigtet for butikstyveri.

Annonce

Klokken 13.21 fik en lokal kvinde stjålet sin pung, mens hun var på indkøbstur i Netto på Vesterbrogade. Kvinden fortalte politiet, at hun havde haft sin taske hængende på indkøbsvognen, og i et uopmærksomt øjeblik fik hun stjålet en grå læderpung, der indeholdt diverse personlige kort samt under 100 kroner i kontanter.

Kenneth Nielsen fra Sydøstjyllands Politi fortæller, at der er overvågning på stedet, som politiet nu er i gang med at indhente.

Muligt indbrudsværktøj fundet

Derudover melder døgnrapporten om et indbrud på Børup Sandevej begået natten til mandag. Her havde en ukendt gerningsmand aflistet et vindue, hvorefter de havde været rundt i stuen, køkkenet, entreen og i kontoret. Alarmen gik klokken 02.36, og selvom en hundepatrulje hurtigt kom til stedet, lykkedes det ikke betjentene at finde gerningsmanden. Han beskrives som en mand med mørkt hår, han var iført en mørk sweater uden hætte, mørke bukser, ingen maskering samt en pandelampe.

Mandag klokken 13.28 tikkede en ny henvendelse så ind hos politiet. Naboen til pågældende på Børup Sandevej, der havde haft ubudne gæster, havde fundet noget værktøj i sin have, der ikke var hans.


Han beskrives som en mand med mørkt hår, han var iført en mørk sweater uden hætte, mørke bukser, ingen maskering samt en pandelampe.


- De havde fundet noget, der måske kunne være værktøj fra indbruddet, siger Kenneth Nielsen.

Politiet sikrede derefter det ukendte værktøj, og nu skal det undersøges, hvorvidt det stammer fra indbruddet.

Sydøstjyllands Politi måtte mandag aften eskortere en 17-årig mand fra Fredericia til Sandholmlejren. Han havde i det tog, han sad i, givet udtryk for over for personalet, at han ønskede at søge asyl i Danmark, da han frygtede for sit liv, hvis han skulle returnere til Libyen. Anmeldelsen kom klokken 20.25.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Landsholdslæge bekræfter hjertestop: Men alle test ser fine ud

Sport

Vejle-boksere tror på medaljer

Vejle

Varm opbakning til udendørs musikfester: Bare gi' den gas, unge venner - alle de sure gamle må stikke hø i ørerne!

Sport

Faldt om i januar: Hjertestop har ramt flere unge fodboldspillere

Annonce