Annonce
Erhverv

20-årige Abdalla har slået dørene op til nachospizza, angusburger og spareribs: Ingen vidste, hvornår jeg åbnede

20-årige Abdalla Hami har åbnet Hami Ristorante og Pizzaria i Daugård. Han tilbyder et bredt og omfangsrigt madudvalg, som han håber, vil fange beboere i Daugård og omegns interesse.
20-årige Abdalla Hami åbnede fredag "Hami Ristorante & Pizzaria" i Daugård, hvor han vil bosætte sig med resten af familien. Han sætter en ære i at tilfredsstille kunder og håber på sigt at kunne berige beboere i både Daugård og omegn med sit brede og omfangsrige menukort.

Daugård: Hvis du er bosat i Daugård, har du hidtil været nødsaget til at køre andetsteds i Hedensted Kommune, hvis du har været sulten efter en skinke-, pepperoni- eller margheritapizza. Det behøver du ikke længere.

Fredag 9. juli klokken 15.30 slog 20-årige Abdalla Hami dørene op til Hami Ristorante & Pizzaria på Gammel Vejlevej 11, hvorfra han håber at fange beboere i Daugårds interesse for alt fra pizza og pasta til burger og grill. En interesse, han både kunne mærke og blev overvældet af allerede i fredags, selvom han er klar over, at han ikke just havde beriget byens indbyggere med meget information, før han åbnede.

- Der var ingen, der vidste, hvornår jeg åbnede, før jeg lavede opslaget i Daugårds opslagstavle på Facebook aftenen før åbningsdagen. Men det betød ikke, at der ikke kom nogen forbi, for det væltede ind med mennesker allerede i fredags, og der har været tryk på lige siden, fortæller en glad Abdalla Hami, der i marts købte ejendommen på Gammel Vejlevej, hvor der både er plads til pizza, grill og eget hjem.

Annonce

- Jeg bor i Vejle, men nu er jeg i gang med at flytte ind i bygningen ved siden af pizzeriaet, og så skal min mor, far og søskende følge efter, siger han.

Studie om dagen - pizza om aftenen

Selvom de seneste mange uger er blevet brugt på at indrette både pizzeria og hjem, og han  planlægger selv at byde kunder velkommen både eftermiddag og aften, så bliver uddannelsen passet ved siden af.


Det væltede ind med mennesker allerede i fredags, og der har været tryk på lige siden.

Abdalla Hami


Han læser i dag til teknisk designer indenfor bygge og anlæg i Kolding og har været på arbejdsmarkedet, siden han var 13 år, mens han siden 2016 har gjort sig i restaurationsbranchen, hvor han blandt andet har beskæftiget sig med pizza og grill.

Da det hele er gået så stærkt med åbningen, har Abdalla Hami og hans ansatte endnu ikke fået tøjet med logo og navn, som de vil bære. Kunderne er dog, ifølge den 20-årige indehaver, allerede strømmet ind på pizzeriaet på Gammel Vejlevej 11, selvom han først åbnede fredag 9. juli.

Derfor er det også essentielt for ham at udnytte sin erfaring og kompetencer på bedst mulig vis, hvorfor det er vigtigt for ham at understrege, at selvom pizzaudvalget udgør den største spalteplads på menukortet, så bliver Daugård ikke bare forsynet med et klassisk pizzeria – de bliver også forsynet med en restaurant.

- Jeg vil gerne gøre noget for beboerne i området, og jeg sætter en ære i tilfredse folk. Vi har et stort og varieret menukort, og vi tilbyder både spareribs, angusburger og entrecote med kartofler og bearnaise, så vi favner bredt, siger Abdalla Hami.

Annonce

Konkurrence og ambitioner

Og netop ”omegn” er afgørende for den 20-årige kurder at nævne.

Han valgte Daugård, fordi der ikke andre pizzeriaer i byen, men han vil også tage kampen op med konkurrenter fra andre byer i kommunen.

- Jeg elsker at arbejde, og jeg har altid haft ambitioner. Så jeg vil kæmpe for, at pizzeriaet bliver så godt og anerkendt, at det også vil tiltrække mennesker udenfor Daugård. Det er målsætningen, fortæller Abdalla Hami, der pointerer, at hans køkkenbesætning består af personer med mere end 15 års erfaring fra branchen, hvorfor han er godt klædt på til udfordringen.

Annonce
Vejle Boldklub For abonnenter

Minut for minut: Sådan fik VB et enkelt point mod de danske mestre

Danmark

Søndagens coronatal: 893 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle Boldklub

VB overkom chokstart og hentede fortjent point mod mestrene i vild kamp

Vejle For abonnenter

Stopper i politik: Den squaredansende tømrer takker af

Danmark

Boligjagten er gået ind: Det skal du huske, når du skal flytte nærmere dit studie

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: VB's brasilianske troldmand var den bedste mod Brøndby - flere gjorde det godt

Erhverv For abonnenter

Efter deltagelse i Løvens Hule: Mutebox trodser 2020-rutchebanetur og runder millionen

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv

Jens' økologiske mikrobageri har været en bragende succes: - Jeg kan ganske enkelt ikke følge med

Vejle Boldklub

VB-anfører om pakket stadion: Jeg får kuldegysninger af at tænke på det

Sport

Se triumfen i billeder og video: Rindoms vilde rutsjebanetur endte med guld

Billund

23-årige Mathias har optimeret sine vaner og soverutiner: - Jeg kan mere som selvstændig, når jeg har det godt

Hedensted For abonnenter

To haveejere går hver sin vej til biodiversitet: Det værste er haver kun med græs

Sport

Johanne Svendsen vandt Vejles turnering

Annonce