Annonce
Hedensted

20 dage uden værtshus - nu åbner Åstuen igen

Kasper Hertz Ølholm er efter 20 dages skadedyrsjagt nu klar til at åbne sit værtshus Åstuen igen. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Værtshuset Åstuen i Tørring har for anden gang inden for få måneder haft lukket på grund af skadedyr, men forpagter nægter at lade sig slå ud. Skadedyret er drevet ud, og i morgen slår han igen dørene op til sit værtshus.
Annonce

Tørring: - Skulle vi kaste håndklædet i ringen på grund af det her? Nej, det vil være for nemt. Det ligger ikke til os at lade os slå ud over sådan noget.

Sådan lyder det fra forpagter af Åstuen i Tørring, Kasper Hertz Ølholm, der for anden gang på under et halvt år har været nødt til at lukke sit vandhul på grund af skadedyr. Sidste gang tilbage i oktober var stedet lukket i seks uger. I denne omgang blev det kun knap tre ugers ufrivillig lukning på grund af mistanke om skadedyr.

Men nu er dyret - om det var en rotte eller en halsbåndsmus vides ikke - i følge skadedyrsbekæmperen drevet ud af bygningen, og forpagteren, der overtog stedet tilbage i september sidste år, er klar til igen at byde indenfor.

- Vi tror stadig på, at vi kan få det her sted op at køre, selvom vi selvfølgelig ikke behøver flere udfordringer lige nu. Men altså helt ærligt, hvor meget mere kan der ske, lyder det med et smil fra Kasper Hertz Ølholm, mens han i samme åndedrag fortæller, at strømmen i bygningen lige er gået.

- Men heldigvis lader det til, at det kan klares med en ny sikring, tilføjer Kasper Hertz Ølholm, der blandt andet har brugt tiden uden kunder til at installere et fadølsanlæg og en boksemaskine på værtshuset.

Åstuen åbner fredag klokken 11.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Husk at sortere: Eksplosion i skraldebil skyldtes gasflasker

Annonce