Annonce
Vejle

2020 bliver alligevel lidt grøn: Musik på havnen på lørdag

Givemusikeren deNana optræder ved et privat arrangement i Vejle lørdag aften som en del af 108 Grønnere Grøn-koncerter over hele landet, der kunne vindes af private, nu der ikke kunne holdes Grøn Koncert i år. Pr-foto

Vejle: Grøn Koncert er som bekendt aflyst på grund af virus i år. Men folk får jo abstinenser uden levende musik, så Grøn Koncert ville forsøge at stable noget på benene. LB Forsikring blev partner, og pludselig var der 108 koncenter med nye, lovende kunstnere i hele landet. Danmarks største havefest lørdag den 25. juli er også i Vejle.

I en konkurrence vandt Birthe Christensen, Stævnen 42 ved Vejles havnefront en af koncerterne, og hun får lørdag aften 18.30 besøg i sit hjem af deNana fra Give. Familien har så selv hyret Heit fra Tørring til en solistoptræden klokken 20. De optræder på terrasserne ved vandet.

- Arrangementet vil være af privat karakter, men både altan folk og lystbåde, som ligger ved kaj ud for vores terrasser kan få glæde af arrangementet, der er for de 50+-årige, siger Birthe Christensens mand, Aksel Grønvall.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Crazy Red and Whites: Seks Vejle-kendisser fortæller om deres bedste landsholds-oplevelser

Alarm 112

Travl aften for politiet i Vejle

Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Annonce