Annonce
forside

24-årig frifundet for at snitte vejlenser med skarp genstand

Foto: Colourbox
Annonce
Vejle - En 24-årig mand fra Lystrup blev tirsdag ved retten i Kolding frifundet for at have snittet en jævnaldrende mand fra Vejle med en skarp genstand i baghovedet, på den ene kind og på ryggen.

Den 24-årige var ved retten tiltalt for voldsepisoden, som fandt sted 7. november kort før klokken 03.

Her ramte han vejlenseren med den cirka to centimeter lange, skarpe genstand, da vejlenseren sammen med to andre var i slagsmål med den tiltalte.

Domsmandsretten valgte dog at frifinde den 24-årige i sagen, fordi man vurderede, at der blev handlet i nødværge.

- Retten lagde til grund, at min klient var under angreb af to til tre personer, og at han forsøgte at komme fri ved at bruge kniven, fortæller en tilfreds forsvarer, Morten Wosylus Kamp.
Annonce

Slog kvinde

Episoden opstod uden for en kiosk i Vejle, hvor de to parter skulle passere hinanden og i den forbindelse følte nogen sig provokeret.

- Der var i retten forskellige forklaringer om, hvad der skete, og hvem der startede, men et uvildigt vidne havde set tre personer stå og slå på min klient, der stod op ad en mur, fortæller forsvareren videre:

- Hun forsøgte at stoppe det, men blev også slået af én af mændene.

Derfor valgte retten altså at sige, at den 24-årige fra Lystrup handlede i nødværge, da han viftede med den skarpe genstand for at slippe væk.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Hetek satser på sikring

Annonce