Annonce
Jelling

24 boliger er udlejet - 24 familier måtte afvises

Gårdhavehusene er klar til indflytning 1. maj. Dette billede er fra sidste år, hvor byggeriet i en periode var ramt af et murerfirmas konkurs. Arkivfoto: Anders Kynde

Jelling Boligselskabs 24 nye boliger i afdelingen Gårdhavehusene ved Fårupled er udlejet, og samtidig måtte 24 ansøgere gå forgæves.

Jelling: Den sidste lejekontrakt til Jelling Boligselskabs 24 nye boliger i afdelingen Gårdhavehusene ved Fårupled med indflytning 1. maj er nu blevet underskrevet. Der har været rift om boligerne, og boligselskabet har måttet skuffe 24 ansøgere fra aktiv-ventelisten, der ellers havde prioriteret seks boliger i Gårdhave-bebyggelsen.

Fordelingen med boliger på to, tre og fire værelser har været ideel i forhold til efterspørgslen, og forløbet har vist, at det er vigtigt at melde sig ind i Jelling Boligselskab i rigtig god tid, inden man aktuelt ønsker at flytte til en af selskabets lejligheder. Sådan skriver Jelling Boligselskab i en pressemeddelelse, hvor de tilføjer, at det koster et par hundrede kroner om året at være skrevet op til boliger i selskabet.

Annonce
Jelling Boligselskab har opført seks tæt-laveboligblokke med i alt 24 almene familieboliger i gårdhavehus stil. Hver bolig får egen parkeringsplads, udvendigt skur og gårdhave. Illustration: Domea.dk

Overvejer næste projekt

Kun tre af de nye lejere i Gårdhaverne er fra boligselskabets andre afdelinger, mens hovedparten af lejerne kommer fra andre områder end Jelling by. Med hele 24, som ikke fik deres boligønske opfyldt, er Jelling Boligselskab gået i gang med overvejelserne om et næste byggeprojekt, der skal mætte den efterspørgsel, der åbenbart er på boliger i den gamle vikingeby.

Det er et mål for Jelling Boligselskab, at det skal være muligt inden for en rimelig tid at kunne få en lejebolig i Jelling. Herved kan Jelling Boligselskab også være med til at støtte op om Vejle Kommunes ønske om flere tilflyttere, oplyser boligselskabet.

Byggeriet af de 24 nye boliger i kvarteret Gårdhavehusene stod undervejs stille i tre uger, fordi det oprindelige murerfirma gik konkurs. Alligevel kunne man holde rejsegilde til tiden, og 1. maj kan beboerne så flytte ind - også til tiden. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ny vej er afgørende for Kvickly

Sport

Dommere i styrkeløft

Annonce