Annonce
Billund

25 års jubilæum

PR-foto

Billund/Jerlev: Søren Skarby, Jerlev, har torsdag 20. juni 25 års jubilæum i Lego Koncernen, hvor han i 1993 blev ansat som automatikmekanikerlærling i maskinvedligehold bearbejdningen.

Efter endt uddannelse i 1996 fik han arbejde som reparatør i dekoreringen. I 1999 rykkede han til teknisk drift sikring (TDS). I 2000 flyttede Søren Skarby til el-værkstedet. Året efter rykkede han med afdelingen til det nye pakkeri på Rugmarken, indtil han i 2006 fandt arbejde udenfor virksomheden.

Søren Skarby vendte dog tilbage til Lego, og i 2007 startede han på værkstedet i Engineering, hvorefter han i 2008 flyttede til systemgruppen som programmør. I 2013 blev han leder for Automation i Packing og Processing, og i 2015 blev han projektleder for projekter i P&P. I 2018 rykkede han til sin nuværende position i Processing Specialist Teamet. Her har han senest drevet et stort projekt i Legos støbehaller med etablering af netværk og opkobling af maskinerne.

Jubilaren beskrives som en kollega, der er vellidt bredt i organisationen og er kendt for at være loyal, engageret og god til at sikre involvering af sine kollegaer, når der løses et projekt eller en teknisk udfordring.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce