Annonce
Trekantområdet

25-års jubilæum: Bente Nørgaard

Bente Nørgaard har 25-års jubilæum hos Alfa Laval i Kolding. Privatfoto

Bente Nørgaard, Fredericia, har fredag den 26. april 25-års jubilæum hos Alfa Laval i Kolding.

- Jeg skulle hjælpe med at implementere et nyt registreringssystem. Det ville vare seks uger – men jeg er her endnu. Sådan lyder det med et smil fra Bente Nørgaard. I dag er hendes titel HR partner, og hun arbejder med medarbejdere på alle de fire adresser, som firmaet har i Danmark.

Oprindelig er hun uddannet revisor i hjembyen Fredericia, hvor hun stadig bor, og det var helt tilfældigt, at hun blev ansat i Alfa Laval: Hun søgte et job som revisor i et revisionsfirma, men ejeren foreslog i stedet, at hun søgte et barselsvikariat hos hans kunde Alfa Laval. Det gjorde hun og fik jobbet, der gjorde at der blev kaldt på hende senere til »tre ugers jobbet«: - Og det pudsige er, at ham, der »stjal« mit job hos revisionsfirmaet blev revisor for Alfa Laval og i dag er ansat her, siger hun.

Men hun har nu ikke fortrudt, at hun skiftede branche, for hun fremhæver det gode arbejdsklima og de fleksible forhold – og så har hun fået masser af spændende opgaver i årenes løb: Hun har bl.a. arbejdet med økonomi, uddannelse, statistik og arbejdspladsvurderinger inden hun i 2003 skiftede til den nyoprettede HR-afdeling, som siden er udvidet til at dække hele Danmark.

- Alfa Laval i Danmark er alle opkøbte firmaer med forskellige kulturer, så det handler også om at få alle integreret på en god måde, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling

Mobilmast får omstridt placering ved fredet skov: Naboer må vige for samfundsmæssige interesser

Annonce