Annonce
Billund

25 års jubilæum: Erik Smidt Holm

Erik Smidt Holm. PR-foto

Jubilæum: Erik Smidt Holm, Hejnsvig, har fredag 17. januar været ansat i Modulex Gruppen i 25 år.

Jubilaren blev tilbage i 1995 ansat på lageret hos Modulex A/S, hvor han med sin baggrund som tømrer blandt andet fremstillede trækasser til forsendelse. Et par år senere flyttede Erik Smidt Holm til det daværende danske datterselskab Modulex Danmark A/S, hvor man havde egen færdiggørelsesafdeling. Han var i de næste fire år en del af dette team samtidig med, at han assisterede Modulex Danmarks faste montør med installation af skilteløsninger.

I 2001 besluttede Modulex A/S at centralisere alt tekstning hos moderselskabet i Billund, og Erik Smidt Holm blev en del af det daværende Central Tekstning. Denne del er senere splittet op. Udover en ganske kort afstikker til silketryksafdelingen har han siden 2001 været en del af færdiggørelsesteamet, som tekster, samler og pakker skilteprodukter.

Erik Smidt Holm har i en årrække fungeret som fællestillidsmand for sine kolleger i virksomheden. Gennem alle år har Erik Smidt Holm, med sin rolige og tillidsvækkende måde at være på og sine mange års erfaring i virksomheden, været en meget vellidt og værdsat medarbejder og kollega, lyder det fra virksomheden.

Jubilæet fejres med en åben reception hos virksomheden fredag 17. januar kl. 12.30-13.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce