Annonce
Jelling

24 nuværende medarbejdere i læserbrev:  'Vi vil gerne vores ledelse'

24 medarbejdere er stolte af den forandring, som Højagercentret har gennemgået det sidste halvandet år, skriver de i et læserbrev, efter at Vejle Amts Folkeblad tirsdag skrev om personaleflugten fra plejecentret. Foto: Mette Mørk

Læserbrev: Vi som medarbejdere på Højagercentret havde egentlig aldrig håbet at skulle skrive sådan et indlæg. Men på den anden side er vi stolte af den forandring, som vi har gennemgået det sidste halvandet år.

Vi havde i november 2019 besøg af Patientstyrelsen, hvor vi fik nogle råd om at styrke faglighed og dokumentation, ellers fik vi stor ros.

Alle var klar over vi stod over for en ny og stor kulturforandring. Anne Dorte Madsen var på daværende tidspunkt ny konstitueret leder.

Annonce

Vagtplanerne hang ikke sammen, fagligheden var ikke tilfredsstillende, og dokumentationen var manglende.


Vi kan med stolthed sige, vi nu har øget vores faglighed markant.

25 medarbejdere på Højagercentret


Der blev igangsat en proces, hvor os som medarbejdere blev inddraget til at skabe de mål, som vi har arbejdet med i 2020. Derefter blev målene drøftet og sammensat i trio i samarbejde med ledelse.

Målene blev tilpasset lovgivningen og Vejle Kommunes værdier. Vi kan med stolthed sige, at vi nu har øget vores faglighed markant. Vi har et godt samarbejde med Jelling Lægehus, som underviser og går fast “stuegang”. Vi lever nu op til de lovgivningsmæssige dokumentationskrav, hvilket gavner beboerne på Højagercentret.

Generelt har vi et stærkt tværgående og tværfagligt arbejde. Vi har stor fokus på Eden-konceptet og aktiviteter med vores aktivitetskoordinator. Vi arbejder rehabiliterende med vores fysioterapeut

Vi medarbejdere, der i dag er ansat på Højagercentret, vil vores Højager og de kulturforandringer, der er fulgt med.

Vi vil de nye tiltag, som er lavet i fællesskab medarbejdere og ledelse.

Vi vil de frivillige, som gør en kæmpe forskel for Højager. Vi vil dem gerne mere end muligt p.t. hvor covid-19 er en hindring.

Vi vil gerne vores ledelse.

Alle disse tiltag gør en stor forskel, for beboerne på Højagercentret.

Anne Dorte har formået at skabe en proces, hvor vi i fællesskab har nået de fleste af vores mål for 2020. Vi har endvidere haft besøg af Arbejdstilsynet, hvorfra vi fik stor anerkendelse af den kæmpe udvikling, vi har gennemgået, og de nye tiltag, vi har lavet i fællesskab.

Til sidst, men ikke mindst. Vil vi på en pæn, men bestemt måde fortælle, at vi på Højagercentret ikke vil hænges ud på den måde. Da vi gør det bedste for beboerne i fællesskab.

Vi er et samlet Højager bestående af frivillige, pårørende, medarbejdere, trio og ledelse. ”Ingen kan alt, alle kan noget og sammen kan vi det hele.”

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Fjerde formodede gerningsmand i Nørretorv-sagen fortsat på fri fod - intet nyt om offers tilstand

Give

Sundhedschef er tryg ved smitteudvikling i coronaramt område: - Indbyggerne har taget det alvorligt

Annonce