Annonce
Erhverv

26-årig åbnede ny butik i oktober, men han mangler allerede varer: 'Jeg skulle være hurtig, inden andre fik ideen'

26-årige Marc Lundby Hansen har sammen med en kammerat lanceret en webshop med padeludstyr. Efterspørgslen er så stor, at det er svært at få alle produkterne leveret. Privatfoto
26-årige Marc Lundby Hansen spærrede øjnene op for padel, da han boede i Spanien. Nu har han og en kammerat åbnet en butik med bat og udstyr, men det har været vanskeligt at få alle varerne leveret.

Vejle: Da 26-årige Marc Lundby Hansen boede i Marbella på den spanske solkyst, fik han øjnene op for en sportsgren, der siden har vundet indpas i det danske.

Padel-tennis - eller bare padel - er en af de hurtigst voksende sportsgrene i verden. Der er i dag mere end 500 baner i Danmark, hvilket er mere end en fordobling siden sidste år.

- Jeg havde aldrig spillet det, før jeg kom til Spanien, hvor det er den næststørste sport efter fodbold. Jeg og min kammerat begyndte at spille det mere og mere, og hver gang jeg besøgte familie eller venner i Danmark, kunne jeg se, at sportsgrenen var blevet større. Det er bare gået helt vildt stærkt, siger Marc Lundby Hansen.

Annonce

Svært at få leveret

Vejlenseren har derfor - i fællesskab med Kim Stig Andersen, der er indehaver af Sportigan i Tørring - etableret padel-webshoppen Padelrack.dk, hvor han tilbyder et bredt udvalg af bat og andet udstyr fra de største mærker i verden.

Hvis han vel og mærke kan få fat i udstyret.

Hvad er padel?

  • Boldspillet padel kan bedst beskrives som en kombination af squash og tennis.
  • I tennis spilles med en opstrenget ketsjer, mens padel spilles med et bat, der typisk er af glasfiber, carbon og kulfiber.
  • Bolden i padel minder om en tennisbold - blot med et lidt lavere tryk, så farten er nedsat.
  • Der spilles på en bane, der er 20 x 10 meter med et net i midten. Der er vægge rundt om banen, der må bruges som bander i et vist omfang.
  • Padel spilles med underhåndsserv.

- Det har som nystartet webshop været svært at få alle mærkerne leveret. Det har faktisk været noget sværere, end jeg lige havde regnet med, siger Marc Lundby Hansen, der frygter, at han pludselig ikke længere kan få alle produkterne leveret.

- Efterspørgslen på padeludstyr er blevet så stor i hele verden, at leveringstiderne hos leverandørerne kun bliver længere og længere. Nogle af dem har sågar næsten tomme hylder, så det kan i værste fald ende med, at vi står med et tomt lager, siger han.

Annonce

Jeg skulle være hurtig

Den 26-årige padelentusiast fortryder dog på ingen måde, at han nu arbejder med den populære sport, der fortsat er i fremgang.

Senest er det blevet bekræftet, at der bliver etableret et stort padelcenter i Billund, ligesom Vejle snart kan se frem til et 5913 kvadratmeter stort center ved VB Parken, der skal rumme 17 indendørsbaner samt fire udendørsbaner.

Det handlede derfor for Marc Lundby Hansen om at komme hurtigt ud af startrampen, da han sidst i foråret vendte retur fra det sydlige Spanien.

- Jeg kunne jo godt se, at jeg skulle være hurtig, inden andre fik ideen, fordi der sker så utroligt meget indenfor sporten, og den kun vil blive større. Og det har da - trods udfordringerne med leveringen - også været en rigtig fin start, siger en smilende Marc Lundby Hansen, der selv bruger flere timer af sin fritid på at spille det rekordvoksende boldspil.

Jeg kunne jo godt se, at jeg skulle være hurtig, inden andre fik ideen.

Marc Lundby Hansen
Annonce
VEJLE For abonnenter

Erhvervsområde midt i byen er dødsdømt og erstattes af 110 boliger i løbet af de kommende fire år: Det kan du vente dig

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se de eventyrlige julelys på den velbesøgte villavej: 'Det kan godt være svært at komme ud af indkørslen mellem klokken 17 og 18'

Alarm 112 For abonnenter

Politiet forbyder båthorn i Sandvad: 'I må gerne demonstrere, men det skal være i stilhed' - lokalrådsformand føler, at staten giver de utilfredse mundkurv på

Sport

Danmark storsejrede, men alligevel blev det en trist VM-indledning: Mia Rej blev båret ud med en alvorlig skade

Hedensted For abonnenter

Straffet for døde insekter og størknet olie ved fritureområde: Grillbar får sur smiley og bøde

Store mængder ulovligt fyrværkeri smugles til Danmark i posten: I år ser ud til at blive et rekordår

Vejle For abonnenter

Vores madanmelder gæster indisk restaurant i Vejle: Tam og kedelig oplevelse - og hvor i alverden var mangosaucen?

ENTREPRENEUR OF THE YEAR

Årets regionsvindere er fundet: Her er Danmarks bedste til vækst

Alarm 112

Iskolde tyve kom på besøg, mens husets ejer var i bad: Det kan være en del af noget større

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

Jelling

Vores børn er bange, og vi føler os fanget i eget hjem: Sandvads borgere tager bladet fra munden

KOMMENTAR For abonnenter

Lad mig sige det lige ud: Det er for åndssvagt ikke at værne endnu mere om 'de åndssvages' historie

Hedensted

Kro og bodega ramt af flere corona-tilfælde: Besøgende opfordres til at blive testet

Annonce