Annonce
112

26-årig mand i livsfare efter fald fra skraldebil

Arkivfoto: Palle Herløv
På trods af diverse sikkerhedsindretninger faldt en renovationsmedarbejder fra Meldgaard Miljø A/S mandag ned fra bilen. Ulykken skete på Havrebakken i Grejs.

Grejs: En 26-årig mand fra Horsens kom livsfarligt til skade, da han mandag morgen klokken 07.13 faldt ned fra en skraldebil og slog sit hoved.

Ulykken skete på Havrebakken i Grejs, hvor manden udførte sit arbejde som renovationsmedarbejder for Meldgaard Miljø A/S. Firmaet har kontrakt med Vejle Kommune om afhentning af privat renovation.

- Han stod på en godkendt platform ved skraldebilen, som man må stå på, når man kører fra sted til sted. Der sidder en sensor på bilen, som gør, at man ikke kan køre ret hurtigt, når der står en mand på platformen, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt.

Af indtil videre ukendte årsager faldt den 26-årige mand alligevel af bilen og slog sit hoved ned i asfalten. Han er nu indlagt på Odense Universitetshospital og befinder sig i kritisk tilstand.

- Arbejdstilsynet har lavet undersøgelser på stedet, ligesom en bilinspektør har undersøgt køretøjet for fejl og mangler, oplyser vicepolitiinspektøren.

Direktør for Meldgaard Gruppen og personaleansvarlig Line Meldgaard ønsker ikke at kommentere ulykken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce