Annonce
Trekantområdet

28-årig fængslet i over tre år efter mislykket narkohandel: Hans to kumpaner er også blevet fængslet

Den 32-årige og 28-årige blev anholdt i Vamdrup en halv time før, at den 24-årige blev anholdt i Kolding. Arkivfoto: David Leth Williams/Ritzau Scanpix
To mænd har fået strafdomme, efter de torsdag blev fremstillet i grundlovsforhør. Den tredje mand, der blev fremstillet, er blevet varetægtsfængslet.
Annonce

OPDATERET DEN 13.10 MED NAVNE PÅ DE DØMTE

Kolding/Vamdrup: De tre mænd, der torsdag blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Kolding sigtet for at ville sælge flere kilo stoffer, er alle blevet fængslet.

Det oplyser sagens anklager, Alexander Lange Madsen.

Ifølge anklageren har de tre mænd fået vidt forskellige straffe. To af mændene har fået straksdomme, mens den tredje mand, en 32-årig, er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Så let slap de to andre mænd dog ikke.

24-årige Aleksander Wolfson er blevet idømt et år og tre måneders fængsel, efter han onsdag eftermiddag blev knaldet af politiet midt i en narkohandel. Den 24-årige forsøgte at købe 107 gram kokain til en samlet værdi af 41.000 kroner af de to andre mænd, der er involveret i sagen.

Det fik politiet dog sat en stopper for, da de afbrød handlen, der skulle finde sted på Wolfsons bopæl på A L Johansens Vej, og anholdte den 24-årige. Det fremgik af sigtelsen mod Aleksander Wolfson, at han ville sælge stofferne videre.

Politiet fandt desuden 4509 gram skunk, 1298 gram hash, 12,67 gram mdma og en ecstasypille i Wolfsons besiddelse. Dette var også til at sælge videre.

Annonce

Over tre års fængsel

Den sidste mand, 28-årige Nicklas Klinge Pedersen, blev straffet hårdest. Han fik således en fængselsdom på tre år og seks måneders fængsel.

Nicklas Klinge Pedersen og den 32-årige mænd blev ifølge sigtelsen anholdt på Vestergade i Vamdrup. Også her fandt politiet en mængde narko. Her var der tale om, 875,7 gram kokain, der blev fundet på adressen, mens der samtidig blev der fundet i alt 138 gram kokain i en Volkswagen Transporter, som holdt parkeret i baggården. Stofferne blev opbevaret med henblik på videresalg.

Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre, og derfor har JydskeVestkystens ikke hørt mændenes forklaringer.

Både Nicklas Klinge Pedersen og Aleksander Wolfson modtog deres domme på stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce