Annonce
Jelling

286 elever dystede til skolernes OL: To klasser skal til finale i Aarhus

6.B på Bredagerskolen var tredjehurtigst til mangepostløbet. Foto: OK Gorm

Gadbjerg: Til dette års Skole OL er orienteringsløb på programmet, og derfor blev der i onsdags afviklet stævne i Gadbjerg, hvor 286 elever fordelt på 16 femte og sjette klasser fra ni af Vejle Kommunes skoler deltog.

Arrangøren var OK Gorm, og orienteringsklubben fortæller i en pressemeddelelse, at Bredagerskolen og Jelling Friskole var godt repræsenteret i toppen af sprintløbet. Her skulle elever på egen hånd løbe en rute med otte poster, og "det var alene et spørgsmål om, hvem der havde den bedste postteknik og var hurtigst på benene", lyder det fra OK Gorm.

De hurtigste elever i sjette årgang var fra Bredagerskolen. OK Gorm oplyser, at Johan Kinch var hurtigste dreng, og Alberte og Lønne var hurtigst blandt pigerne. Hos femte årgang var Astrid og Mathilde fra Jelling Friskole de hurtigste piger, mens Tobias Olesen fra Firkløverskolen var hurtigst af drengene.

I det såkaldte mangepostløb, hvor klasserne dystede mod hinanden i at finde 30 poster på 30 minutter, var det dog femte klasse fra Øster Nykirke og sjette klasse fra Bredsten-Gadbjerg, der vandt. De skal derfor med til Skole OL Finalen i Aarhus til juni.

Jelling Friskole var blandt de ni skoler, der deltog i orienteringsløb i forbindelse med dette års Skole OL. Foto: OK Gorm
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Se billederne: Spotlight samlede børn fra Vejles skoler til fest, musik og fremtids-kig

Kultur For abonnenter

Siriuspatruljen samles ved Vejle Fjord: Her kan fortælles historier om kulde, afsavn og 100 dage uden bad

112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Annonce