Annonce
Alarm 112

29-årig stukket ned på Nørretorv i Vejle: Politiet mistænker en kvinde for at have ført stikvåbnet - 'det er ikke tilfældige personer, der er stødt sammen'

Politiet var mødt talstærkt op, da man sent lørdag fik melding om en mand, der lå på Nørretorv og var flere stukket flere gange i mave- og brystregion. Politiet leder nu efter to personer og en hovedmistænkt kvinde i Vejles misbrugsmiljø. Foto: Presse-fotos.dk
Sent lørdag aften blev en 29-årig mand stukket ned under et slagsmål på Nørretorv. Politiet søger vidner og leder efter tre mistænkte, som den 29-årige var sammen med.

Vejle: Mandag formiddag er Sydøstjyllands Politi ikke kommet nærmere en opklaring af det opgør, der lørdag aften klokken 22.47 sendte en 29-årig mand fra Hedensted Kommune direkte på operationsbordet på et af områdets sygehuse.

Ifølge lederen af Efterforskningscenter Midt, vicepolitiinspektør Jens Lyng Michelsen, ved man dog nu, at det er en kvindelig hovedgerningsperson, man leder efter.

- Vi ved, hvem hun er, så hun kan lige så godt melde sig selv. Vi har stadig nogle steder, vi vil lede, men finder vi hende ikke i løbet af mandagen, er vi klar til at gå ud med en efterlysning,  siger han.

Annonce

Der er endnu ingen anholdte i sagen. Der har været et stort antal afhøringer, tekniske undersøgelser på gerningsstedet og kontrol af videoovervågning.

Vejlenserne kan være rolige

Jens Lyng Michelsen bekræfter, at opgøret foregik i Vejles misbrugsmiljø blandt personer, der har kendt hinanden længe, og som også er velkendt af politiet.

- Der er ikke tale om tilfældige personer, der er stødt sammen, så jeg kan berolige resten af byens befolkning med, at der ikke er grund til at være nervøs over at færdes i byen, siger efterforskningslederen.


Der er ikke tale om tilfældige personer, der er stødt sammen, så jeg kan berolige resten af byens befolkning med, at der ikke er grund til at være nervøs over at færdes i byen.

Jens Michelsen, leder af Efterforskningscenter Midt, Sydøstjyllands Politi


Manden var kommet op at skændes med nogle bekendte i Vejle, og på åben gade på Nørretorv blev han stukket mindst fire gange i mave- og brystregionen med en spids genstand.

En forbipasserende fandt offeret og slog alarm, og politiet fik kun mulighed for at foretage en kort afhøring af den 29-årige, inden han blev kørt på hospitalet.

Annonce

Ved ikke hvad der er sket

Siden har politiet været på jagt efter to til tre personer, som den overfaldne havde været sammen med i tiden op til det formodede knivstikkeri.

Politiet har fået oplyst, at der var opstået tumult, skænderi og diskussioner mellem parterne og at det udviklede sig til et stikkeri med en indtil videre ukendt genstand.

- Vi har ikke fundet den genstand, som manden er blevet stukket med. Det er en spids genstand, og formentlig er det en kniv. Men det kan i princippet også være en skruetrækker, sagde efterforskningslederen i sagen, politikommissær Lars Elmstrøm, søndag eftermiddag.

Annonce

Vil gerne høre fra vidner

Politiet ved mandag formiddag fortsat ikke, hvad der er foregået i tiden op til slagsmålet, og vil gerne høre fra eventuelle vidner.

- Det drejer sig om to, muligvis tre personer, men vi ved ikke præcis, hvad der er foregået, og vi ved ikke hvem, der har stukket. Det kan også være flere. Men vi vil rigtig gerne i kontakt med vidner, der har hørt, at nogen har råbt højt eller har skændtes på eller i nærheden af Nørretorv omkring klokken 22.47 lørdag, fortalte Lars Elmstrøm.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Der har været et slagsmål, og der har været en form for kniv indblandet.

- Vi har stadig folk, der leder efter de mistænkte, og det vil vi blive med. Det kan godt være, at nogle af de mistænkte også er kommet til skade, for der har været et slagsmål, og der har været en form for kniv indblandet, sagde Lars Elmstrøm.

Annonce

Ser frem til ny afhøring

Den 29-årige var i timerne efter opgøret i kritisk tilstand, og søndag eftermiddag lød politiets melding, at han stadig lå på intensivafdelingen, men var udenfor livsfare.

- Vi ser frem til at afhøre ham nærmere, hvilket ikke har været muligt indtil videre. Derfor er det svært allerede nu at slå fast, hvad der er foregået, siger Lars Elmstrøm.


Annonce
VEJLE For abonnenter

Hundeslagsmål mellem klubber: 'Vi vil ikke være uvenner med de andre,' siger den største af dem

Danmark

Onsdagens coronatal: Højeste antal smittede i to måneder

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Sundhedschef forventer smittestigning efter ferien: 'Det er næsten uundgåeligt'

Vejle For abonnenter

Så tæt var Vejle på Magasin - nu skal Bryggen overbevises om Posthusgrundens fortræffeligheder

Give

Grøn opvarmning til mindre penge: Nem og billig fjernvarme er på vej til 200 boliger

Give

Olivia og Emma er klar: Så er sporene lagt til Lykkeliga i Give

Børkop

Børnene vælger den farligste løsning: Så nu bliver byens mest trafikerede vej hævet

Alarm 112 For abonnenter

Køretur blev dyr for forretning og 42-årig chauffør: Han overtrådte otte regler under fyrværkeri-transport

Alarm 112

Massiv skyller: Nu bliver vej spærret på grund af oversvømmelse

Børkop

Byrådet sagde ja til at bygge kommunens længste dige: Stor regning sendes videre til sommerhusejerne

Danmark

Forsvaret har i flere år kendt til massive forureninger uden at bremse dem - eksperter kritiserer manglende indgriben

Jelling

Skoleleder skulle passe brormands hund i efterårsferien: Ups, så var den stukket af, og så gik den vilde jagt...

Vejle Boldklub For abonnenter

Trods fremgangen i Brøndby; derfor ser det helt umuligt ud for VB

Egtved

Stort ønske om bybus i mindre by: 'Vi har mere brug for den end de rige i Bredballe'

Annonce