Annoncørbetalt indhold

3 gode råd: Sådan beskytter du din Macbook computer bedst

At vælge et cover eller sleeve til din dyrebare Macbook har ikke kun noget at gøre med størrelse og farve. Det er en personlig beslutning, der afhænger af din livsstil og den måde, du bruger din bærbare computer på.
Annonce

Dette indhold er sponsoreret

Med det rigtig cover eller sleeve kan du beskytte din Macbook imod slag og ridser, og derved bibeholde en pæn og funktionsdygtig bærbar i mange år. Idet vores bærbar er en vigtig del af os, kan sleevet også vise, hvem du er. Eftersom udvalget for Macbook sleeves er blevet større, er der nogle ting, du skal være opmærksom på, når du skal vælge dit nye sleeve.

Find herunder 3 gode råd til at finde det perfekte sleeve eller cover til din Macbook.

1: Køb et sleeve efter dine behov

Mulighederne er mange, når man leder efter det perfekte cover eller sleeve til sin elskede Macbook, så start med at overvej hvilken type der passer bedst til dine behov. Transporterer du din Macbook meget? Bærer du den ofte sammen med mange andre ting? Eller opbevarer du den oftest derhjemme? Mens et cover, der klikkes eller limes fast til computeren, er optimalt imod ridser og stød, er et sleeve mere optimalt til beskyttelse under transport. Mange bruger både et cover og et sleeve for at opnå maksimal beskyttelse.

2: Køb et sleeve, der er tætsiddende

Hvad enten det er Sleeves til Macbook Air 13” eller til Macbook air 15” du er ude efter, så anbefales det, at det har den helt rigtige pasform. For at opnå den bedste beskyttelse, er det vigtigt, at dit sleeve omslutter din Macbook optimalt. Du skal gå efter et sleeve, der har en perfekt pasform, så din Macbook holdes perfekt på plads. Dette skaber en mere kompakt beskyttelse. Hvis dit sleeve er for stort, vil din Macbook være mere udsat for evt. skader ved fald. Det er ligeledes også vigtigt, at være opmærksom på, hvilke indgangsåbninger sleevet har. Måske har du brug for at stik til oplading eller høretelefoner er tilgængelige, selv når maskinen er dækket til?

3: Køb et sleeve, der matcher dig og din Macbook

Et sleeve eller cover behøver ikke at være sort og kedeligt, specielt ikke når det er et MacBook sleeve eller cover . Er det ikke næsten ærgerligt bare at putte din Macbook ned i et kedeligt neopren sleeve, når du nu har investeret i en dyr og elegant computer? I takt med det brede udvalg af Macbook sleeves, er der også sket en stigning i unikke og anderledes sleeves. Du kan nu finde mange smarte sleeves i læder, uld, træ og mange andre materialer, som giver din computer det look, den fortjener . Samtidig kan du også finde sleeves, der udtrykker din egen personlige stil. Coverme.dk har et bredt udvalg af Covers og Sleeves til din Macbook.

Udvalget er stort, når du skal ud og finde et sleeve, der både beskytter din computer, understøtter din livsstil og den måde, du bruger din Macbook på i dagligdagen. Men uanset hvilket sleeve du vælger, så er enhver beskyttelse af din Macbook bedre end slet ingen beskyttelse.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.