Annoncørbetalt indhold

3 ting at have in mente når du starter en webshop

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er ikke nemt at starte en ny webshop, og har man ingen erfaring med det, så vil man blive mødt med en stejl læringskurve. Undervejs vil man med sikkerhed lære af sine fejl, men det betyder jo ikke at man ikke kan gøre sig lidt klog på forhånd, og forhindre så mange fejltagelser som muligt.

Heldigvis kan du finde alt du har behov for på internettet, og det gælder blot om at suge så meget til sig som muligt. Der er ingen begrænsning på, hvad du kan lære omkring webshops på internettet, men når først du er kommet over stepperne kan det være en god idé at få lidt hjælp. Mere om dette senere. Nedenfor giver vi dig de tre vigtigste ting du skal have in mente, når du starter din egen webshop.

Annonce


Det vigtigste er at få hjemmesiden i luften

Du sælger ingenting så længe din hjemmeside ikke er i luften, og selvom du ikke sælger noget det første lange stykke tid, så bare det er din hjemmeside i online kan have værdi. Jo længere din hjemmeside er online, jo mere tid har Google til at indeksere den, og altså give den placering ude i søgefeltet. Det betyder selvfølgelig også, at du skal have styr på den basale SEO fra start, så dit udgangspunkt er så godt som muligt.


Udfør basal seo fra start

Det er ikke nødvendigt at tage fat i et seo bureau i starten af din lancering, medmindre du selvfølgelig har lidt likviditet til at få det hele til at køre rundt. Men som udgangspunkt, så kan du godt selv udføre den basale seo, indtil du har fået gang i biksen. Som tidligere nævnt kan du finde al den information som du har behov for på internettet, men hvis ikke du har lyst eller tid til selv at gøre det, så kan du med fordel tage fat i nogle professionelle som kan udføre det hurtigere og bedre, imens du kan fokusere på noget andet – nemlig dit produkt.


Sælg et godt produkt

Du kan have nok så fin en hjemmeside, men hvis ikke du har noget attraktivt at sælge, så får du ikke meget ud af den. Formålet med en webshop er selvfølgelig at sælge produkter, og derfor er det allervigtigste at have et godt produkt. Hvis du er selvsikker nok i, at produktet er godt, så er det næste at præsentere det på en måde overfor forbrugeren, som signalerer det du ønsker. Gode billeder og en fangende kan man komme rigtig langt med.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.