Annoncørbetalt indhold

3 tips til at finde den perfekte BH

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er mange kvinder, der har svært ved at finde den perfekte BH. Det kan være en lang og sej proces, men det behøver ikke at være sådan. Der er faktisk nogle ting, du kan gøre for at finde den helt rigtige BH. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du finder den perfekte BH til dig.


Annonce

Er der nogen bestemte mærker eller typer af BH'er, som anbefales?

Der findes et hav af forskellige mærker og typer af BH'er på markedet, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilken type BH man skal vælge. Der er dog nogle ting, man kan overveje, når man skal købe en ny BH. Man bør overveje, hvilket materiale BH'en skal være lavet af. Materialet har nemlig også betydning for komforten og støtten. Nogle foretrækker en BH i blødt bomuldsmateriale, mens andre foretrækker en mere stiv model i polyester. Typisk betaler man for kvaliteten af ens BH. Du kan eksempelvis overveje et BH mærke som Marie Jo.


Find en BH model, der passer til din kropstype

Der er mange forskellige modeller på markedet, og det kan derfor være svært at finde den helt rigtige model. Men det er faktisk ikke så svært, hvis man tager udgangspunkt i sin egen kropstype. Hvis man har en mindre barm, så kan det være en god idé, at gå efter en BH med indlæg, da dette vil give barmen lidt mere fylde. Er barmen større, kan man overveje at gå efter en balconette-BH, som løfter og former barmen på en flot måde. Er man usikker på sin størrelse, kan det anbefales at tage et kig online i forhandlerens størrelsesguide. På den måde kan man finde den helt rigtige størrelse - og undgå fejlkøb.


Hvorfor er det vigtigt at have en god og støttende BH?

Der er mange grunde til, hvorfor det er vigtigt at have en god og støttende BH. For det første så er det med til at holde ens bryster på plads, og forhindre dem i at hoppe op og ned, når man bevæger sig. Dette kan være meget generende, og samtidig kan det give anledning til smerter i ryggen eller i brystet. Yderligere så kan en god BH også være med til at fordele vægten af ens bryster jævnt ud over hele kroppen, hvilket igen kan mindske generne fra store bryster. Endelig så er en god BH med til at give et flot udseende, da den holder brysterne på plads, og giver dem den rette form.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.