Annoncørbetalt indhold

3 tips til dig som gerne vil rejse mere bæredygtigt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der sker rigtigt meget lige nu både her, men også i udlandet i forhold til klima og bæredygtighed. Mange mennesker ved allerede, at man har et ansvar som individ, for at gøre sit for at passe bedre på jorden. Måske, har du allerede været i gang længe med at leve på en bæredygtig måde. Måske, er du helt ny indenfor dette. Men det er faktisk ikke kun en hel masse, man kan gøre i hverdagen og på arbejdet. Man kan også gøre meget, når man er ude at rejse i forhold til bæredygtighed. Læs med her. 


Annonce

1. Måden du rejser på 

Måske kender du allerede lidt til dette emne i forhold til at rejse. Det handler blandt andet om at vælge flyrejser fra, og eventuelt tage offentligt transport, herunder bus eller tog. Derudover, kan det også være en god idé at tjekke, hvis muligt, hvordan bus eller togselskaber agerer i forhold til klimatiltag. At cykle rundt, er naturligvis en enormt bæredygtig måde at rejse på, så om ikke andet kan det måske være en idé at leje cykel på destinationen for at komme rundt.


2. På rejsemålet 

I forhold til underholdning på rejsen, kan du eventuelt droppe helt at tage en hel ny bog med. I stedet, kan du enten læse en genbrugt bog, eller læse e-bøger i stedet. Det samme gælder for blade, hvor du også kan bruge nettet i stedet. Online spil som Élő Rulett eller kortspil på nettet, er også mere bæredygtigt fremfor at købe de fysiske. Til rejsen, kan du med fordel også anskaffe dig en miljøvenlig drikkedunk. På den måde, slipper du for at købe vand på flaske hele tiden. Der er sikkert nogle steder, hvor du kan fylde den op. Stofnet, giver selvfølgelig også mening på rejsen, fremfor at benytte plastikposer. I forhold til køb af mad, er det også en god idé at handle lokalt, og gerne ved friskmarkeder. Der er faktisk rigtigt mange ting man kan gøre når man er ude at rejse, i forhold til klimaet, det handler måske bare om at vide hvad.


3. Gør en forskel på destinationen 

Det er ikke alle lande, som er lige ens, når det kommer til at passe på klimaet. Og derfor, kan der netop være brug for din hjælp. Hvis du gerne vil hjælpe til, så kan du jo undersøge, om der er nogle grupper på de sociale medier eller lokalt, som har events, hvor man samler skrald eller gør noget andet hjælpsomt i forhold til klimaet. Ellers, kan du også se, om du kan finde en sæk til skrald, og selv begynde at samle skraldet op på stranden. Er der solrigt på destinationen, så er det jo slet ikke så slemt, når man kan nyde dagen, imens man går en lang tur og samler skrald.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.