Annoncørbetalt indhold

3 tips til hjemmeprojekter du kan hygge dig med hen over vinteren

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vinter in Danmark, kan være en helt magisk tid at være i. Særligt, hvis sneen daler og man kan nyde vinterlandskabet. Men vinteren, er ikke for alle og man er aldrig garanteret de betagende snevejr, men til gengæld kan man forvente kølige temperaturer som får en til at bruge mere tid derhjemme. Og det kan godt være kedeligt for nogle. For de korte dage, kølige og lange måder kan til tider godt føles trivielle, hvis man ikke har noget på programmet. Læs med her.


Annonce

Hyggelig afslapning

Hvordan mennesker slapper bedst af, er meget individuelt. Nogle hiver en god bog frem, og fordyber sig i den. Andre begynder at tegne eller skrive. Nogle ser film og serier og andre tager en lur. Det man skal finde ud af, er hvad der passer bedst til en, så man rent faktisk kan slippe tankerne og det travle hverdagsliv for en stund. Måske er du til online spil? Der findes på nettet både gratis spil, live blackjack eller anden muligheder. Et godt tip, er at lægge sig til rette på sofaen med et tæppe, og så finde noget som kan lede tankerne væk.


Gør noget ved indretningen i boligen 

Vintermånederne, er alletiders tidspunkt at gå i gang med nogle boligprojekter. Det kunne for eksempel være at færdiggøre den del af indretningen man aldrig blev færdig med. Det kunne også være, at hele boligen trængte til et nyt friskt pust. Sådan et boligprojekt, kan der sagtens gå langt tid med, og det kan faktisk være ret så interessant. Du kan eventuelt starte med bare ét rum i stedet for at hele hjemmet måske bliver et stort kaos.


Liv og farver i hjemmet 

Hvis boligen synes kedelig i forhold til indretningen, så kan det være en god idé at indrette på ny med flere farver. På nettet, kan man finde rigtigt meget inspiration til hvordan man kan indrette hjemmet, derfor kunne det være relevant at tjekke op på. Hvis du vælger at kaste dig ud i det helt store boligprojekt, behøver du dog ikke smide alle de gamle ting og møbler ud. Du kan faktisk give dem nyt liv ved at male dem i en anden farve. Puder, tæpper og lignende, kan man også vælge at finde i en anden farve, hvilket faktisk kan gøre rigtigt meget for udseendet. Du kan jo lave dig en rigtig hyggekrog i stuen, med masser af varme farver, stearin lys, lyskæder, tæpper og hjemligt pynt. Er du til den kreative side, kan du også lave din egen pynt ved hjælp af naturens egne gaver. Nemlig efterårsblade, grene og meget mere. DIY-projekter kan også være gode i de mørke tider.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.