Annonce
Vejle Boldklub

Tre VB'ere kom i aktion; en sejr, en uafgjort og et nederlag

Viljormur Davidsen spillede fuld tid i den første af Færøernes tre VM-kvalifikationskampe i den igangværende landskampsperiode. Arkivfoto: Zammit Lupi/Reuters Scanpix
Pierre Bengtsson, Juhani Ojala og Ylber Ramadani mangler endnu at komme i kamp i forbindelse med den igangværende periode med landskampe.

Vejle: Mens hovedparten af spillerne i VB-truppen trækker luft ind, inden kampen i nedrykningsspillet, er en god håndfuld i øjeblikket optaget af kampe runde om på kloden.

Længst væk er Matthew Briggs, som er med for Guyana i den mellemamerikanske VM-kvalifikation, mens de øvrige spiller rund om i Europa.

Wahid Faghir spillede en times tid på det danske U21-landshold, der er i gang med det indledende puljespil ved EM-slutrunden. Danskerne vandt torsdag aften 1-0 over Frankrig

U21-landsholdet færdiggør gruppespillet med yderligere to kampe, søndag mod Island og onsdag mod Rusland. Kampene spilles alle i Ungarn, og slutter landsholdet på gruppens første- eller anden-plads, går det videre til de knockout-kampe, der afvikles fra slutningen af maj til begyndelsen af juni.

Viljormur Davidsen spillede hele kampen for Færøerne, som ude spillede 1-1 mod Moldova. Færøerne, der er i samme VM-kvalifikationspulje som Danmark, møder søndag ude Østrig og onsdag ligeledes ude Skotland.

Ylber Ramadani så hele kampen fra bænken – i øvrige sammen med den tidligere VB’er Arlind Ajeti – da Albanien ude vandt 1-0 over Andorra. Albanien møder søndag hjemme England og spiller onsdag ude mod San Marino.

Pierre Bengtsson så hele kampen fra bænken, da Sverige i VM-kvalifikationen hjemme vandt 1-0 over Georgien. Sverige spiller yderligere to kampe, søndag 28. marts gælder det en VM-kvalifikationskamp i Kosovo, og så spiller svenskerne onsdag 31. marts venskabskamp mod Estland.

Juhani Ojala så hele kampen fra bænken, da Finland i VM-kvalifikationen hjemme spillede 2-2 med Bosnien. Finnerne spiller yderligere én VM-kvalifikationskamp i denne omgang, og det er søndagens udekamp i Ukraine.

Matthew Briggs spillede hele kampen for Guyana, som i den mellemamerikanske VM-kvalifikation ude tabte 3-0 til Trinidad & Tobago. Guyana har yderligere en kamp i denne omgang, og den spilles hjemme mod Bahamas.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce