Annoncørbetalt indhold

3 veje til et produktivt arbejdsliv

Alle vil gerne nå mere uden at arbejde mere – mig selv inkluderet. Men hvordan gør man egentlig det?
Annonce

Indholdet er sponsoreret

En person der når meget på en arbejdsdag bliver betegnet som produktiv. Men er det overhovedet rigtigt?

En vigtig faktor der tit overses, er hvad man når i løbet af arbejdsdagen.

I denne artikel lærer du hvordan du når mere og får større fokus på de rigtige arbejdsopgaver.

#1: Arbejd hurtigere i Office

Hvis du er som de fleste, bruger du timer hver dag i op til flere af de kendte Office-programmer: Excel, Word, Outlook og PowerPoint.

De fleste ved godt at de vil arbejde hurtigere af at få bedre styr på Office-programmerne, men tror fejlagtigt det tager flere år at lære.

Jeg har gode nyheder til dig:

Det gør det ikke!

Du kan fx blive ret ferm til Excel på kun en halv time – helt gratis. Lær mere om det her: https://proximo.dk/excel-kursus-gratis/

#2: Hav udstyret i orden

Vidste du at du kan arbejde meget mere effektivt uden at røre en finger?

Studier viser at gå fra 1 til 2 computerskærme, forøger din arbejdseffektivitet med 35%!

Slut med at udskriv PDF filer og rapporter – og smid i stedet alt hvad du arbejder med op på hver sin skærm. Så undgår du at få ondt i nakken af at kigge ned på skrivebordet, og du sparer timevis hver eneste uge.

#3: Få arbejdsro!

På mange moderne arbejdspladser er det normalt at arbejde i storrumskontorer hvor alle kan tale med alle, og telefonerne ringer konstant.

Det er desværre noget der hindrer produktivitet og arbejdsglæde. At blive afbrudt i tide og utide gør ikke godt for noget.

Sørg derfor for at få noget arbejdsro!

  • Kan du sætte dig ind i et andet lokale og arbejde?
  • Prøv at hør noget blid musik mens du arbejder, så vil dine kolleger ikke forstyrre dig så meget.
  • Book tid til dig selv i din kalender, før dine kolleger gør det.
  • Tjek email 2 gange om dagen på faste tidspunkter, i stedet for at have den åben hele dagen.

Før det ud i livet

Disse 3 veje lyder simple, men hvis du følger dem, vil du efter kort tid opdage at du når væsentligt mere på dit arbejde, og får arbejdet på de rigtige ting.

Rigtig god fornøjelse!

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.