Annonce
Hedensted

30 nye lejligheder nærmer sig indflytning: Nu er byggegrundene også på vej

De kommende udskykninger kommer i delområderne D, E og F, mens det øvrige er udlagt til enten private byggerier eller rekreative områder. Illustration: Hedensted Kommune
Udviklingen af en ny bydel i Remmerslund fik onsdag pengene til at træde ind i næste fase. Samtidig vendte byrådet tomlen op til nye udstykninger i yderligere tre byer.

Remmerslund: Første del af Remmerslunds udvikling nærmer sig mål, når 30 nye rækkehuse på Remmerslund Kær står klar til indflytning 1. juni næste år.

Men det betyder langt fra, at der så fremover bliver hvilet på laurbærerne. På Hedensted Kommunes byrådsmøde onsdag blev der nemlig nikket ja til at sætte gang i byggemodningen af 20 parceller i forlængelse af lejlighederne.

De er del af en overordnet planlægning for det 18 hektar store område, som i løbet af årene kommer til at tælle yderligere 150 boliger, offentlige stier, skovarealer og nyetablerede søer.

- Helt generelt er der heldigvis rigtig godt tryk på salget af byggegrunde, og nu sætter vi yderligere fart på. Vi synes nok alle, det er vigtigt, at vi har varer på hylderne - og her er det en rigtig stor plan i form af en ny bydel, vi planlægger for, sagde Lene Tingleff (V) formand for udvalget for teknik under byrådsmødet.

I samme forbindelse blev der også sagt ja til at sætte gang i byggemodningen af udstykninger i Tørring, Hornsyld og Rask Mølle. Fælles for alle fire projekter er, at de forventeligt sættes til salg i løbet af tredje kvartal 2020 og qua indtægterne fra grundsalget økonomisk kommer til at hvile i sig selv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Annonce