Annonce
Trekantområdet

31-årig stukket med kniv i Kolding midtby

Gerningsmændene til et knivstikkeri i Kolding natten til søndag er fortsat på fri fod. Foto: Palle Herløv

Et knivstikkeri fandt klokken 2.26 natten mellem lørdag og søndag sted i Kolding midtby. Gerningsmændene er fortsat på fri fod, og politiet håber at høre fra vidner.

Kolding: En 31-årig mand fra Kolding blev klokken 2.26 natten til søndag udsat for et knivstikkeri under en bytur i Kolding.

Knivstikkeriet har fundet sted på parkeringspladsen i Borchs Gård, hvor den 31-årige angiveligt blev umotiveret overfaldet af en gruppe mennesker.

- Forurettede siger, at de er kommet gående ad Jernbanegade ved Tordenskiold og videre ind i en smøge eller en tunnel, der fører ind til Borchs Gård. Der har ikke været nogen forudgående uoverensstemmelse med nogen. De træffer nogle danske mænd, som står foran Tordenskiold, og de har en kort dialog med dem, men de har ingen mistanke om, at det er dem, som er fulgt efter dem. Da de kommer ind i Borchs Gård, bliver de overfaldet af 10-12 personer, som bliver beskrevet som mellemøstlige af udseende, men ellers kan de ikke give ret meget signalement, siger Arno Rindahl Petersen, som er vagtchef hos Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Forsvinder i ukendt retning

Det lykkedes ikke at få et nærmere billede af, hvem der stod bag overfaldet og knivstikkeriet.

- Gruppen forsvinder derfra, og det er for os i ukendt retning, siger vagtchefen.

Den 31-årig mand blev efterfølgende kørt på sygehuset, hvor det stod klart, at kniven muligvis havde ramt ham i milten. Han kom på operationsbordet, og søndag formiddag var han stadig ganske medtaget. Ifølge politiet er den 31-årige mand dog ikke på nogen måde i livsfare efter overfaldet, hvor gerningsmændene stadig er på fri fod.

Søger vidner

Politiet håber derfor at høre fra vidner, der måtte have observeret noget i forbindelse med overfaldet.

- Vi har på nuværende tidspunkt ikke voldsomt meget at gå efter, så vi håber, der er nogle vidner, der har set en gruppe løbe væk fra Borchs Gård omkring klokken halv tre om natten. Hvis der er det, vil vi meget gerne snakke med dem, siger Arno Rindahl Petersen.

Vidner, der måtte have set overfaldet eller have andre oplysninger i sagen, kan kontakte Sydøstjyllands Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce