Annonce
Erhverv

35 mister arbejdet: Nedrivningsfirma er gået konkurs

Indehaver af Højen Nedbrydning Aps, Flemming Madsen, har kastet håndklædet i ringen og har begæret virksomheden konkurs. Arkivfoto: Mette Mørk
Højen Nedbrydning Aps, der havde omkring 35 ansatte, har indgivet egenbegæring og er taget under konkursbehandling.
Annonce

Ny Højen: Nedrivningsfirmaet Højen Nedbrydning, der havde omkring 35 ansatte, er gået konkurs.

Det bekræftes af kurator Steen Jørgensen, Trolle Advokater i Fredericia.

- Der er tale om en såkaldt egenbegæring, hvor virksomheden selv har begæret konkursen. Det er typisk noget, virksomheder gør, når man vurderer, at man ikke længere kan svare enhver sit, siger Steen Jørgensen.

Egenbegæringen blev indgivet mandag den 10. februar, og fredag den 14. februar blev virksomheden taget under konkursbehandling.

Kurator Steen Jørgensen kan endnu ikke oplyse, om virksomhedens kreditorer kan forvente at få deres tilgodehavender dækket af konkursboet.

- Det er endnu så tidligt i forløbet, at vi ikke har det fulde overblik over aktiver og krav, fortæller Steen Jørgensen.

Indehaveren af Højen Nedbrydning, Flemming Madsen, bekræfter, at virksomheden er taget under konkursbehandling, men har derudover ingen kommentarer.

- Det er ikke, fordi der er noget hemmeligt ved det, men jeg er blevet pålagt af kurator ikke at udtale mig om sagen endnu, siger Flemming Madsen.

Der er tale om en såkaldt egenbegæring, hvor virksomheden selv har begæret konkursen. Det er typisk noget, virksomheder gør, når man vurderer, at man ikke længere kan svare enhver sit.

Steen Jørgensen, kurator

Annonce

Skiftede navn

Flemming Madsen har tidligere været involveret i seks virksomheder, som er gået konkurs i tidsrummet fra 2011 til 2019.

I forbindelse med, at der blev indgivet egenbegæring om konkurs i Højen Nedbrydning, skiftede virksomheden navn til "Selskabet af 10. februar 2020 Aps".

Virksomheden Højen Nedbrydning er vokset ud af Højen Maskinstation Aps, som Flemming Madsen overtog i 2016, og som beskæftigede sig både med maskinstationsarbejde, entreprenørarbejde og nedrivning.

I forbindelse med Flemming Madsens overtagelse skiftede virksomheden til kun at beskæftige sig med nedrivning, og i 2018 skiftede virksomheden navn til Højen Nedbrydning Aps.

Virksomheden kom ifølge det seneste offentliggjorte regnskab ud af 2018 med et overskud på bundlinjen på godt 318.000 kroner og en egenkapital på 604.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Trods påbud og dødsfald: - Jeg har tillid til både personale og ledelse, når jeg taler med avisen

Annonce