Annonce
Trekantområdet

37-årig blev sur på politiets fartkontrol: Sparkede til ATK-trefod

Man må ikke hindre politiets arbejde, og det gjorde en lokal mand torsdag aften, da han skubbede til den trefod, politiet havde stillet op på Øster Voldgade i forbindelse med en fartkontrol. Arkivfoto: Michael Bager
Det er ikke alle, der er lige store fan af politiets fartmålere. Torsdag aften blev en lokal mand dog så sur på en trefod, at han nu er blevet sigtet.

Fredericia: En lokal mand var torsdag aften meget lidt fan af politiets måde at måle bilisternes fart på. På Øster Voldgade holdt en ATK-bil parkeret med en trefod, og den valgte en 37-årig mand at skubbe til. Og det må man ikke.

Han er nu blevet sigtet for at have forsøgt at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde. Manden er lokal.

Ud for Café Vivaldi blev en 21-årig mand sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, fordi han sparkede og skubbede til stole og borde tilhørende cafeen. Det skete klokken 02.12.

Annonce

Torsdag eftermiddag klokken 15.03 blev en 28-årig mand fra Fredericia også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han opførte sig ophidset og slog en mobiltelefon ud ad hånden på en 32-årig mand, der ikke er fra lokalområdet. Optrinnet skete formentlig i forbindelse med en demonstration på Rådhuspladsen.

Snuppede gasflasker

Klokken 22.17 ringede en anmelder til politiet med besked om, at der var slagsmål mellem en gruppe personer på Øster Voldgade. Politiet var fremme kort tid efter med to patruljer, men de kunne konstatere, at der var ingen slagsbrødre i sigte ved træerne nær det gamle sygehus, som meldingen ellers gik på.

Politiet blev i området med et forebyggende sigte.

Sydøstjyllands Politi vil gerne høre fra dig, hvis du mellem onsdag klokken 18 og torsdag klokken 5.30 har set en større bil eller en bil med en trailer nær Davidsens Tømrerhandel i Fredericia.

I det tidsrum har ukendte gerningsmænd stjålet 37 fulde gasflasker fra byggemarkedet samt 18 tomme. En port til pladsen er blevet skåret op, og gasflaskerne stjålet fra et aflåst bur. Politiet modtog anmeldelsen torsdag klokken 5.48.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce