Annonce
112

37-årig mand nægtede påkørsel: Politiet fandt ham

Arkivfoto: Søren E. Alwan

Give: En 41-årig mand fra Give gik tur i skoven med sin familie søndag. Da familien vendte tilbage til deres bil på Kulsøvej, opdagede manden, at der var en bule over bilens højre bagskærm.

Nærved holdt en Ford-varebil, hvor bilens fører og passager forsøgte at tørre nogle afmærkninger af grøn lak af på et hængsel bag på varebilen. Den 41-årige mands bil havde netop samme grønne farve, og han henvendte sig derfor til personerne, hvor han spurgte, om de havde påkørt bilen.

De benægtede de to. Og ifølge den 41-årige mand blev de derefter aggressive og nægtede at udveksle forsikringsoplysninger. Den 41-årige tilkaldte derfor politiet, hvor han også forklarede, at han mistænkte dem for at være berusede.

Politibetjente kørte ud til stedet, og ikke langt fra Kulsøvej stoppede de varebilen, hvor de kunne konstatere, at føreren havde en for høj promille.

Føreren er en 37-årig mand fra Thyregod. Han er nu sigtet for spirituskørsel og for at overtræde færdselsloven ved ikke at oplyse forsikringsoplysninger ved påkørsel, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Rotter lukker Fakta på Uhrhøj

Kultur

Nærradio uden sendetilladelse: Bestyrelsen er tavs

Annonce