Annonce
Brande

37 ville høre om Domea-boliger

Domea-formand Kaare Graversen var tilfreds med deltagelsen på orienteringsmødet. Næste skridt bliver det første spadestik 2. september. Arkivfoto
Almennyttigt boligprojekt i Nørre Snede nærmer sig startdato.

Nr. Snede: Interessen for Domeas boligprojekt Rosenhaven i Nørre Snede fejler ikke noget. Ved et informationsmøde onsdag 14. august i Nr. Snede Hallen var der dukket 37 deltagere op, og det var den lokale Domea-formand Kaare Graversen meget tilfreds med.

- Det var et stort fremmøde, og spørgelysten var god, konstaterer han.

Rosenhaven er et almennyttigt boligprojekt, der omfatter 21 tæt-lave lejeboliger fordelt på tre boligstørrelser - seks boliger på 90 kvadratmeter, ni boliger på 100 kvadratmeter og seks boliger på 110 kvadratmeter. Domea bygger de 21 boliger i området mellem Spættevej og Ørnevej i Nr. Snede. Rosenhaven-boligerne kommer dermed til at ligge tæt på Nama-boligprojektet, der opføres af Nørre Snede Byinvest.

- Det er lidt spændende, om vi kan afsætte alle 21 boliger på én gang. Det ved vi ikke endnu, men i hvert fald er der foreløbig 31 personer skrevet op, siger Kaare Graversen.

- Der var enkelte unge, der deltog i mødet i går, men ellers er det mest gruppen + 50, der udgør den største del, tilføjer han.

Domea har allerede sat dato på, hvornår det første spadestik skal tages. Det sker mandag 2. september. Byggeperioden vil herefter vare et års tid, da det er planen, at boligerne skal være klar i august 2020.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Kultur

Se billederne: Spotlight samlede børn fra Vejles skoler til fest, musik og fremtids-kig

112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Annonce