Annonce
Alarm 112

38-årig østjyde er varetægtsfængslet: Nægter overfald på fire fredericianere på Østerstrand

Fire fredericianere fik en 38-årig mands umotiverede vrede at føle, da de krydsede hans vej ved Østerstrand fredag morgen mellem klokken 7 og 8. Manden er nu varetægtsfængslet i fire uger. Arkivfoto: Leif Baun
Fire fredericianere blev fredag morgen forulempet af en 38-årig mand, der er bosiddende i Østjylland. Manden blev pågrebet lidt over klokken 8. Fredag eftermiddag blev han fremstillet i grundlovsforhør og fængslet.

Fredericia: Fire fredericianere fik en uventet, voldsom start på dagen, da de mellem klokken 7 og 8 fredag morgen mødte en 38-årig mand ved Østerstrand.

Den 38-årige mand, der er bosiddende i Østjylland, sparkede en tilfældig person i låret. To personer fik et knytnæveslag i ansigtet, og en fjerde person fik et kraftigt skub og mistede balancen, så anklen blev beskadiget og personen blev kørt derfra i ambulance.

Sydøstjyllands Politi fik kort før klokken 8 anmeldelsen om det ene overfald.

Annonce

- Vi får anmeldelsen om, at en forurettet var ude at gå tur og blev her helt umotiveret sparket af en mand, fortæller Torben Simonsen, der er leder af Efterforskningscenter Syd.

Senere modtog politiet yderligere tre anmeldelser om overfald.

Mindre end et kvarter efter første anmeldelse havde Sydøstjyllands Politi fundet frem til den 38-årige mand, som blev anholdt klokken 08.08 i krydset ved Jyllandsgade/Dronningensgade.

Og cirka otte timer efter anholdelsen blev den 38-årige fremstillet i grundlovsforhør i Kolding.

- Den sigtede blev varetægtsfængslet indtil 11. februar. Han er sigtet for vold mod fire forskellige personer i Fredericia i morges klokken 7 og 8, oplyser anklager Lone Petri til Fredericia Dagblad og tilføjer:

- I forbindelse med at politiet anholder ham, slår han ud efter betjentene og truer med at ville smadre dem. Det er også en del af sigtelsen.

Han nægter sig skyldig, men han udtaler sig i øvrigt ikke.

Lone Petri, anklager ved Sydøstjyllands Politi

Hvorfor de fire fredericianere, den 38-årige tilfældigt mødte ved Østerstrand, skulle forulempes, står stadig hen i det uvisse. Anklager Lone Petri fik nemlig ikke svar på ret mange af de spørgsmål, hun havde.

- Han nægter sig skyldig, men han udtaler sig i øvrigt ikke, fortæller anklageren.

Ifølge Sydøstjyllands Politi er der tale om tilsyneladende umotiveret vold.

Annonce
Børkop For abonnenter

Kæmpe solcelleanlæg er måske på vej til kommunen: Vil fylde mere end 300 fodboldbaner

Danmark

Tirsdagens coronatal: Yderligere 46.590 coronatilfælde - tallet for indlagte når 918

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Opkøb: Juliane fra Vejle har styr på stængerne - og udvider nu forretningen

Vejle For abonnenter

Minister svarer på kommunaldirektørs fald under julefrokost: Eksborgmester trækker byrådet ind i sagen

Billund

Nu forsvinder restriktionerne, og Jan glæder sig til at åbne sit diskotek: Natteliv er ikke bare fest, det er også socialt

LEDER For abonnenter

Du tager fejl, Martin: Selvfølgelig kommer en fagforeningsboss' privatliv medlemmerne ved. Det hedder demokrati, kammerater!

Medie: Mette Frederiksen ventes at fjerne restriktioner

Vejle For abonnenter

3F-formand til krisemøde, byråd trækkes ind i kommunaldirektørens fald, corona-smitten stikker fuldstændig af, stor rabat på kendt ejendom - og kritik af altmuligmand: Læs de seneste nyheder fra Vejle på blot fem minutter

Ny direktør skal vende minus til plus: Står det til Allan skal hele verden kende til Help Care Companys patenterede øjenskyl

Erhverv

Altmuligmand i Jelling er ked af avisartikel om snyd: 'Folk går og snakker om mig i byen'

Fængslet spionchef bruger ikke mulighed for appel til landsret

Erhverv

Vejles 3F-formand står fast på kritik af avisafsløring: 'B.T. er gået langt over grænsen, og der har ikke været en finger at sætte på Pers arbejde'

Vejle Boldklub For abonnenter

VB-truppen har stadig mangler: Her er tre steder, VB skal forstærke sig

Vejle Boldklub

VB er rejst langt mod syd efter bedre vejr og baner: Træningen aflyst på grund af snevejr

Annonce