Annonce
Navne

38 årig er ny leder af Vitus Bering Innovation Park

Jakob Søndergaard skal fra 1. november være leder af Vitus Bering Innovation Park i Horsens. Pressefoto
Jakob Søndergaard står fra 1. november i spidsen for Horsens' store innovationsmiljø i Vitus Bering Innovation Park.
Annonce

Ansættelse: Jakob Søndergaard, 38 år, er fra 1. november ansat som leder af Vitus Bering Innovation Park (VBI Park).

Han kommer fra en stilling som leder af The Kitchen, som er Aarhus Universitets største iværksættermiljø. Siden 2015 har han beskæftiget sig med innovationsmiljøer og  arbejdet målrettet med at skabe nye koncepter, initiativer og mødesteder for både iværksættere og erhvervsaktører, oplyser VBI Park i en pressemeddelelse.

Annonce

Mere synlighed og styrke

Som leder af VBI Park bliver opgaven blandt andet at styrke vækst og jobskabelse i Horsens og omegn gennem et tættere samarbejde med det lokale erhvervsliv.

- Mit mål er, at Vitus Bering - både lokalt og nationalt - skal intensivere sin synlighed og sine styrkepositioner og udvide sine samarbejdsflader, siger Jakob Søndergaard.

VBI Park, som er ejet 60 procent af VIA University College og 40 procent af Insero Horsens, huser i dag 45 virksomheder i parken på Chr. M. Østergaardsvej, men i 2021 flytter den til Campusgrunden midt i Horsens.

Med den ny adresse kan parken endnu mere positionere sig som stedet at gå hen for nye virksomheder og forretningssamarbejder, mener Jakob Søndergaard.

Annonce

Kvalificeret ansøgerfelt

Senest har Ulla Sparre stået i spidsen for VBI Park. Hun fik nyt job 1. januar, og kort efter meldte VBI-Parks bestyrelse ud, at den ville tage sig god til at finde den rette profil.


Mit mål er, at Vitus Bering - både lokalt og nationalt - skal intensivere sin synlighed og sine styrkepositioner og udvide sine samarbejdsflader.

Jakob Søndergaard


Bestyrelsesformand Kirsten Bundgaard glæder sig nu over rekrutteringen af Jakob Søndergaard.

- For mig er der ingen tvivl om, at han med sine erfaringer med inkubationsmiljøer, sit talent for at opbygge netværk og sin udadvendte væremåde er den helt rigtige som leder, og han er valgt ud fra et særdeles kvalificeret ansøgerfelt, siger hun.

I kølvandet på Jakob Søndergaards tiltrædelse 1. november får Vitus Bering Innovation Park også ny bestyrelsesformand. Bjarne Grøn, der er digitaliseringsdirektør i VIA University College, overtager formandsposten fra Kirsten Bundgaard fra årsskiftet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce