Annonce
112

Fortsat mystik om 38-årig kvindes død: Politiet efterlyser vidner over hele landet

Det var i det her sommerhus i Vesterlund den 38-årige Iben Salling Syrik opholdt sig frem til sin død. Arkivfoto: Børge Larsen
Sydøstjyllands Politi vil gerne i kontakt med personer, der kan have set Iben Salling Syrik op til hendes død.
Annonce

Vesterlund: Sydøstjyllands Politi er stadig på bar bund i sagen om den 38-årige Iben Salling Syrik, der blev fundet død ved et sommerhus i Vesterlund den 8. december.

Indtil videre har Sydøstjyllands Politi skrevet over 600 rapporter i sagen, men uden det helt store gennembrud. En person blev mandag den 9. december sigtet i sagen. Det vides ikke, hvilken relation vedkommende har til afdøde.

En obduktion af den 38-årig kvinde har ikke kunnet fastslå, præcis hvordan hun døde, og ligeledes er der heller ikke fundet tekniske spor i sagen, som har givet politiet viden nok til at fastslå, at der ligger en forbrydelse bag.

Derfor søger Sydøstjyllands Politi nu vidner, som kan ligge inde med vigtig info.

- Vi skal naturligvis finde ud af, hvordan og hvorfor Iben Salling Syrik døde, og om hun døde som følge af en forbrydelse. Derfor arbejder vi med en efterforskning i fuld skala, som om det lå fast, at der er tale en drabssag, som skal opklares. Vi fortsætter med efterforskningen, og jeg opfordrer borgerne til at overveje, om de måtte sidde inde med oplysninger, der kan indgå som brudstykker i det store puslespil, som vi er ved at lægge. Ring hellere en gang for meget end én for lidt. Vi skal nok sortere os frem til det, der kan bruges, siger Carsten Thostrup, vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Annonce

Hvad lavede Iben op til?

Politiet efterspørger blandt andet oplysninger om afdødes færden den 7. og 8. december. Des efterlyser samtidig personer, som kendte Iben Salling Syrik fra nærområdet, har handlet heste med hende eller på anden måde haft kontakt til hende på de sociale medier.

Sydøstjylland Politi oplyser, at de nu efterlyser personer over hele landet, som kunne have haft kontakt med Iben Salling Syrik.

Iben Salling Syrik var fraskilt og boede på Genvej i Give sammen med sin femårige søn. Hun blev fundet i familiens fritidshus i Skovbrynet, Vesterlund i Give. Iben Salling Syrik var ejer af en sort stationcar af mærket BMW, med registeringsnummer CK 30 844.

Har du oplysninger til sagen, kan du kontakte Sydøstjyllands Politi på 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce