Annonce
Fredericia

38 hold gik tusindvis af stafet-runder

Der var både deltagere og tilskuere på plads, da årets Stafet for Livet blev afviklet over 24 timer lørdag til søndag. Foto: Peter Leth-Larsen

Alt klappede til årets Stafet for Livet, som nu i løbet af de kommende uger får regnskabet gjort op fra de mange kilometers vandring.

Erritsø: Fodslaws 70 deltagere nåede at spadsere mindst 10.000 runder på sportspladsen ved Erritsø Fællesskole på Erritsø Bygade under årets Stafet for Livet i weekenden. Også de øvrige 37 hold fik vandret de 400 meter rundt om pladsen masser af gange.

- Vi har ikke gjort endeligt op endnu. Det gør vi i begyndelsen af juni. Så ser vi, hvor mange penge vi i alt har fået samlet ind, siger Karin Jønsson, pr-ansvarlig for årets udgave af Stafet for Livet i Fredericia.

Hun ser tilbage på en vellykket stafet, hvor alt klappede, og mange mødte op for at støtte arrangementet, som Kræftens Bekæmpelse står bag.

- Det er en rar fornemmelse at være en del af, og man føler, at det batter noget både for deltagerne og dem, vi støtter, siger hun.

Annonce

Nye folk

Det var 11. gang, at Fredericia er blandt de byer, der afvikler Stafet for Livet, og organisationen bag var ny. Mange af dem, der har været med fra starten i de første 10 år, har valgt at stoppe, så det var mange nye, der skulle ind at løfte arrangementet, og det gik fint, vurderer Karin Jønsson.

Ud over de 38 hold, som vandrede fra lørdag kl. 10 til søndag kl. 10, var der et stort antal fightere på plads både på banen og til lørdagens lysfest på pladsen.

- Vi var omkring 300-400, da der blev holdt tale ved sognepræst Kristoffer Rasmussen og sunget "Livstræet", lige da solen var gået ned, siger Karin Jønsson.

Søndag blev der ryddet op, og mandag morgen blev de sidste telte lagt ned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Tyv var forbi Boelskilde i weekenden

Annonce