Annonce
Vejle

39-årig anholdt efter flugt: Sigtet for personpåkørsel og røveri mod guldsmed i Vejle

En 39-årig mand skal fredag fremstilles i grundlovsforhør. Ifølge politiet kørte han torsdag aften med høj fart en fodgænger ned i et fodgængerfelt ved Bilka i Horsens. Foto: Nicolai Skovgård
En 39-årig mand bliver fredag fremstillet i grundlovsforhør, efter han - ifølge politiet - torsdag aften påkørte en fodgænger i et fodgængerfelt i Horsens. Manden er også sigtet for et røveri mod en guldsmed i Vejle.
Annonce

Horsens: En 39-årig mand bliver fredag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Kolding.

Manden blev anholdt på en adresse i Horsens torsdag aften kl. 23.15. Han er sigtet for torsdag aften at have påkørt en fodgænger i et fodgængerfelt på Ove Jenses Allé i nærheden af Bilka.

Påkørslen skete med høj hastighed, og den 39-årige stak efterfølgende - ifølge Sydøstjyllands Politi - af fra stedet uden at standse.

Han blev nogle timer senere anholdt.

Ud over påkørslen er den 39-årige sigtet for at have begået et røveri mod en guldsmed i Vejle 25. september. I den forbindelse skulle han - ifølge en pressemeddelelse fra Sydøstjyllands Politi - også have truet og slået ud mod et vidne, da han flygtede fra stedet.

Flere læsere har henvendt sig til Horsens Folkeblad og fortalt om en større politiaktion i området omkring Amaliegade sent torsdag aften. Politiet ønsker ikke at kommentere, om de to sager har forbindelse til hinanden.

Politiet ønsker heller ikke at oplyse, hvordan den påkørte fodgænger har det.

Opdateres...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Lyntesterne finder flest smittede i Vejle: Derfor er de også glade for at pode til langt ind i foråret

Give For abonnenter

Tidligere nærradio-formand skal for retten: Tiltalt for at have raget knap en halv million kroner til sig

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Annonce