Annonce
Billund

40 års jubilæum

PR-foto

Filskov: Torsdag 27. juni har Lena Brink Guldager, Filskov, 40 års jubilæum i Lego Koncernen.

Lena Brink Guldager blev i 1979 ansat som operatør i pakkeriet på Højmarksvej. Efter tre år på Højmarksvej flyttede hun i 1982 til den daværende thermoformafdeling på Kløvermarken, stadig som operatør. Her var hun indtil 1988, hvorefter hun skiftede til støberiet på Kornmarken, nu som kvalitetskontrollør. Siden 2006 har hun været en del af Engineering; først som maskiningeniør i Part Design, hvor hun sad med formgodkendelse, og fra 2011 som kvalitetsingeniør. Fra 2018 har hun arbejdet som såkaldt validation manager i Elements & Mould Validation.

Jubilaren har gennem sin karriere opbygget et unikt kendskab til produktionen i Lego Gruppen samt underliggende kvalitetsprocesser, it og masterdata. Virksomheden skriver, at hun til gavn for virksomheden kombinerer sin viden og erfaring med sin utrættelige stræben efter løbende at forbedre de ting hun arbejder med.

Lena Brink Guldager er kendt som en god og omsorgsfuld kollega, der støtter sine kollegaer og altid træder til med hjælp og vejledning.

Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Siriuspatruljen samles ved Vejle Fjord: Her kan fortælles historier om kulde, afsavn og 100 dage uden bad

112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Annonce