Annonce
Billund

40 års jubilar i Billund Kommune: Poul Henrik Bruun er lige med ordentlighed

Poul Henrik Bruun ved fredagens reception på rådhuset. Pressefoto

Grindsted: Poul Henrik Bruun, teamkoordinator i Billund Kommunes personaleafdeling samt forhandlingsleder har søndag den 1. marts 40 år jubilæum i Billund Kommune.

Poul Henrik Bruun er udlært på kontoret hos P. Skelmose Electronic i Varde og kom til Billund Kommune fra en stilling som assistent hos Statsfængslet i Sdr. Omme.

I Billund Kommune har Poul Henrik Bruun i alle årene arbejdet i personaleafdelingen og i hele den kommunale organisation, hvor han er bredt respekteret for sin faglige viden, og for sine personlige egenskaber.

Jubilæet blev fejret med en reception fredag, og i alle taler fra borgmester til tidligere og nuværende chefer fremgik ordene ordentlighed, faglig dygtig, god sparringspartner, god kollega til jubilaren, der i dag er teamkoordinator for en gruppe på syv medarbejdere i personaleafdelingen.

Poul Henrik Bruun er fra Hovborg, og allerede ved sin ansættelse for 40 år siden var han formand i Hovborg Gymnastik- og Idrætsforening og redaktør på foreningens medlemsblad. Engagementet i Hovborg har været usvækket lige siden, og tæller i dag en lang række tillidsposter fra Hovborg Plantage over Huset, som er Hovborgs samlingspunkt til Ko-Klapper Lauget, som arbejder for sundt kvæg og frodige enge langs Holme Å.

Poul Henrik Brun er gift med Else, bor stadig i Hovborg og er far, svigerfar og ikke mindst farfar.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se videoen: De har været gift i 57 år - nu må Bente nøjes med at vinke til Svend Erik på hans fødselsdag

Annonce