Annonce
Vejle

43-årig bliver ny chef for Jobcenter Vejle

43-årige Daniel Bomholt afløser den 1. januar Birgit Thorup som arbejdsmarkedschef i Vejle. Daniel Bomholt kommer fra en stilling som afdelingsleder i Jobcenter Skanderborg. Foto: Vejle Kommune
Annonce

Vejle: Jobcenter Vejles omkring 350 ansatte får ny chef den 1. januar, hvor 43-årige Daniel Bomholt tiltræder som ny arbejdsmarkedschef.

Stillingen blev ledig, da den tidligere arbejdsmarkedschef, Birgit Thorup, den 1. november tiltrådte som direktør for beskæftigelse og integration i Haderslev Kommune, hvor Vejles tidligere økonomidirektør, Peter Karm, i dag er kommunaldirektør.

Daniel Bomholt kommer fra en stilling som afdelingsleder i Jobcenter Skanderborg og har i alt 15 års erfaring inden for beskæftigelsesområdet at trække på.

Den nye arbejdsmarkedschef bor i Hørning Kommune, er gift og har tre børn.

- Jeg har mange års erfaring på området. Jeg er god til at se sammenhænge og løsninger og føler mig klar til at tage ansvaret som arbejdsmarkedsdirektør på mig. Samtidig passer det godt med, hvor min familie er lige nu og så synes jeg, at Vejle Kommune er en spændende kommune, fortæller Daniel Bomholt, der mandag sagde op i Skanderborg og orienterede sine kolleger om sit nye job.

Han tilføjer, at han vil vente, til han er landet i stolen på Jobcenter Vejle, før han kommer med udmeldinger om, hvorvidt jobcentret skal sætte nye skibe i søen.

- Jeg tror, at det er godt lige at få analyseret, hvor man er, før man kommer med for mange udmeldinger, siger Daniel Bomholt.

I en pressemeddelelse fra Vejle Kommune siger Sarah Gaarde, direktør for økonomi og arbejdsmarked, om den nye arbejdsmarkedschef:

- Daniel er et talent med god erfaring i rygsækken. Vi får en arbejdsmarkedschef med en faglig og ledelsesmæssig veludbygget værktøjskasse inden for store dele af beskæftigelsesindsatsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Det måtte komme: Første vejlensere smittet med engelsk corona-variant

Annonce