Bridgewalking-naboer er stadig generet af støj, men løsning er på vej

Det er gangbroen frem mod attraktionen på den jyske side, der generer naboerne i Snoghøj mest. Men støj fra anlægget og kæder giver også klager, som skal løses. Arkivfoto: Torben Glyum

Bridgewalking-naboer er stadig generet af støj, men løsning er på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er endnu ikke lykkedes at finde den rigtige løsning på at koble gæsterne til gangbroen, så det støjer stadig - vindstøjen er blevet begrænset men ikke væk

Lillebælt: Mens gæst nummer 75.000 onsdag vandrede over Bridgewalking-attraktionen på Lillebæltsbroen, så kæmpes der stadig med at dæmpe gener for naboerne på den jyske side.

Chef for Bridgewalking Lillebælt, Lone Skjoldaa, er fast besluttet på, at det skal løses, og har indtil videre kunnet notere sig, at det er lykkedes at fjerne en del af vindstøjen. Der er monteret bolte i de huller i konstruktionen, som ved særlige vindretninger betød, at der blev udløst hyletoner. Det har fjernet de dybe hyletoner.

- Men de høje hyletoner arbejder vi stadig på. Vi har lavet forskellige undersøgelser og diskuteret vores resultater med vores rådgiver: Rambølls akustikafdeling. Der arbejdes på en løsning, oplyser Lone Skjoldaa.

Hun er i jævnlig kontakt med naboerne, som stadig ikke er tilfredse med hverken støjforhold eller, at der er udsyn til deres haver. Senest har en nabo klaget over, at der er sat kamera op på en lygtepæl ved broen. Det er dog Vejdirektoratets kamera. 

 

Når vi er tilfredse, bliver der produceret nye rulleglidere, som herefter monteres i alle seler. Det burde afhjælpe lydgenerne fra glideren.
Bridgewalking-chef Lone Skjoldaa

Kæder der rasler

Bridgewalking har forsøgt at løse problemer med støj fra attraktionen ved at indføre headset til deltagerne, og afventer at man får udviklet et nyt glider-system til de kæder, der sikrer gæsterne på broen.

- Vi har testet prototypen på rulleglidere og sendt den retur med bemærkninger. Vi afventer at få prototypen tilbage, og når vi er tilfredse, bliver der produceret nye, som monteres i alle seler, oplyser Lone Skjoldaa.

 

 

 

Bridgewalking-naboer er stadig generet af støj, men løsning er på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce