Annoncørbetalt indhold

5 råd til en lækker have

Nu går vi mod lysere tider, og det betyder, at det kan være skønt at komme i gang med at gøre haven lækker til sommeren.

Dette indhold er sponsoreret

Der er nemlig mange tiltag, som du kan gøre i forhold at få haven til at skinne. Læs med i denne artikel og bliv klogere på, hvad du skal give dig i kast med!

1. De mosbedækkede fliser

Hvis du vil vise dit hus frem fra den bedste side, kan det være en rigtig god idé at få fjernet det mos, som ligger på fliserne uden for rigtig mange danske hjem. Det danske klima er nemlig godt for mos og alger, og derfor er det en gang imellem nødvendigt at komme plantevæksten til livs.

Du kan naturligvis selv give dig i kast med at rense dine fliser, men det kan også være en god idé at ringe efter professionel hjælp. Det er nemlig muligt for dig at få fliserens i Aalborg, hvilket kan være smart, hvis du vil undgå at beskadige dine fliser.

2. Alger på taget

Når nu vi snakker plantevækst, er det ligeledes anbefalelsesværdigt at give dit tag en omgang med en god portion algerens. Ligesom der er optimale betingelser for vækst af alger og mos på fliserne, er der det nemlig også på taget.

Endnu engang kan det anbefales, at du kontakter professionel hjælp, så opgaven kan blive løst ordentligt. På trods af at det er muligt at fjerne alger på taget selv, har eksperten nogle mere effektive midler. Desuden slipper du på denne måde for selv at skulle balancere på en høj stige.

3. Klip din hæk!

Selvom vi ikke helt er nået til det tidspunkt, hvor man skal klippe hæk, er dette alligevel et punkt som er værd at nævne. Har du fået renset alger og mos af diverse overflader, er det nemlig synd, hvis din hæk ikke matcher det polerede ydre.

Som udgangspunkt skal din hæk klippes, når den trænger til det. Dog er det en dårlig idé at klippe den efter august, hvor de nye skud er begyndt at komme frem. Hvis du har lyst til at være kreativ, kan du naturligvis også klippe hækken i et flot mønster!

4. Planlæg dine planter

Hvis du holder af at plante planter i din have, kan det være en god idé at gå i gang med planlægningen allerede nu. Det er nemlig med forskel, hvor tidligt man skal gå i gang, alt efter hvilket frø, man har med at gøre.

Nogle frø skal for eksempel forspire indendørs, før de bliver plantet udenfor. Dette er et faktum, som du bør tage med i dine overvejelser.

5. Vask havemøblerne

Har du hvide havemøbler eller havemøbler i lyst træ, kan dette råd være særlig vigtigt for dig. Et sæt rene havemøbler er nemlig prikken over i'et i forhold til at have en lækker have, som du har lyst til at opholde dig i.

Når dine møbler er rene, ligger de i langt højere grad op til at blive taget i brug. Dette er en luksus for dig selv, men det er også rart, når der kommer gæster forbi!

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.