Annoncørbetalt indhold

5 ting du bør opleve i USA

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du overvejer at rejse over Atlanten indenfor den nærmeste fremtid, så kan det være at du er på udkig efter idéer til hvad du skal lave under dit ophold i USA. USA dækker et stort geografisk område og der er derfor mulighed for at tilfredsstille enhver type med god underholdning.


Annonce

Lad dig inspirere af globetrotternes eventyr

En rejse til USA for den ene vil aldrig indeholde de samme oplevelser som en rejse til USA for en anden. Det skyldes først og fremmest at det er forskelligt fra person til person hvad man finder interessant og så er der desuden tale om så mange muligheder for at besøge forskellige steder og seværdigheder at man sjældent ender ud med nøjagtigt det samme.

Selvom at 2 rejser til USA ikke er ens, så findes der nogle gode rejseblogs online som kan være med til at inspirere dig til at tage på den rejse som de netop selv har oplevet, men selv hvis du vælger at gøre hundred procent det samme som din inspirationskilde, i forhold til hvor du opholder dig i USA, hvilke seværdigheder der skal besøges og lignende, så vil der være en afvigelse på den ene eller den anden måde alligevel.

De eneste ting du måske kan være helt sikre på, er det samme som en bloggers eventyr er ting som at du får bestilt ESTA i tide, bestilt fly og sikret dig at dit pas er gældende. Disse praktiske ting er nemlig en nødvendighed for at du kan komme afsted i første omgang.


De praktiske ting før du rejser

Hvis du sidder og undrer dig over hvad et ESTA er, så er det din elektroniske rejsetilladelse til at rejse ind og opholde dig i USA som turist. Dette er ikke nogen avanceret ting at klare, men dermed nok det vigtigste for din rejse, da du slet ikke kan boarde dit fly uden.

Selve ansøgningen om et ESTA bør klare i god tid så du er sikker på at nå at modtage det. De fleste har erfaret at det blot tager et par timer fra ansøgningen er sendt afsted og betalt til at de modtager en kvittering på deres mail, men det hedder sig at man kan forvente op til 48 timers behandlingstid på dette.

Selvom du skal være i god tid med dette, er det dog vigtigt at du er i endnu bedre tid med dit pas, for det er på dit elektroniske pas du vil have dit ESTA registreret. Finder du ud af at dit pas bør fornyes inden afrejse og har du allerede ansøgt om dit ESTA, har du desværre ofret penge på noget du ikke kan gøre brug af længere for du er nødt til at søge et ESTA på ny, for at få pas og ESTA koblet sammen.


Vælg seværdigheder der passer til dig og dem du rejser med

Nok om det praktiske før afrejse, for nu er det blevet tid til at du kan lade dig inspirere af hvilke oplevelser du skal have med dig hjem i bagagen fra USA, så du ikke nødvendigvis skal forsøge dig med at gøre nøjagtigt som en anden blogger har gjort, for at finde ud af at det ikke helt var samme oplevelse der blev gjort.

Når du har fundet ud af hvilket tidspunkt på året du gerne vil rejse til USA på, så er det lidt lettere at se i retningen af hvilke destinationer og seværdigheder der giver mest mening for dig og evt. for dem du også vil rejse afsted sammen med.

Der er selvfølgelig forskel på hvad man synes er fedt at opleve alt efter hvem man rejser afsted med eller om man rejser alene. Er der f.eks. mindre børn med på turen, så er der nogle helt andre ting der bør præferere end hvis du rejser alene og skal tilfredsstille dine egne behov alene.


Besøg forlystelsesparker, Disney World og Universal Studios i Florida

Lad os starte med at se på oplevelser i USA der er helt oplagte som en børnefamilie. Stedet du skal ramme på verdenskortet, er Florida – nærmere betegnet Orlando. Her kan du først og fremmest finde rigtig gode områder hvor I kan bo uanset om der er et ønske om at bo i en lejlighed eller på et hotel. De rolige omgivelser med de lokale palmestrøg på en varm sommerdag leder enhver imod forlystelsesparker med vand og dem kan du finde nogle gode af omkring Orlando.

Det er ikke kun vandland der her kan skabe glæde for familierne, men Disney World er også at finde i Orlando. Der er desuden for de lidt større børn Universal Studios der også sagtens kan hive en hel dag ud af kalenderen. Orlando er altså et oplagt sted at besøge med børn.


Se en ægte alligator, den smukkeste natur eller spil løs i byen der aldrig sover

Er du mere til vildt naturliv og vil du gerne se dyr der lever frit i USA men ikke i Danmark, så bør du blive i Florida og besøge Everglades der er et kæmpe alligatorområde. Denne attraktion er muligvis en af de mindre børnevenlige, men hvis du rejser afsted uden børn, er det slet ikke så tosset en idé.

Mange der rejser uden børn, har også haft stor glæde af at besøge steder som f.eks. Gran Canyon som er en kæmpe kløft, hvor det er vældig populært at tage billeder til feriealbummet, men hvis nu alligevel er på voksentur så er den store vinder ret sikkert et smut til Las Vegas – byen der aldrig sover og hvor du både kan opleve et kulturelt pust og få gamblet med lommepengene om pokerbordet på et kasino.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.