Annonce
Hedensted

50 nye lejligheder revet væk længe inden indflytning: Kunne vi finde mere jord, havde vi bygget det dobbelte

Christian Skifter (t.v.) og Hans Jørn Gregersen etablerede GS Boligudlejning i 2003. Siden er hundredvis af nybyggede lejligheder skudt op - og alt er udlejet. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Interessen for at flytte ind i dobbelthuse i Drejergårdshaven i Hedensted overgår alt, hvad GS Boligudlejning tidligere har oplevet.

Hedensted: Selvom de første familier først overtager nøglerne i morgen, og der fortsat er et lille års tid til de sidste lejligheder står klar, er det efterhånden længe siden, GS Boligudlejning kunne melde alt udlejet på Drejergårdshaven.

De i alt 50 dobbelthuse ved Overholmvej i Hedensted har ganske enkelt tiltrukket sig så stor interesse, at ventelisten rundede 100 personer allerede inden, der var gravet så meget som et enkelt hul i jorden.

Og selvom firmaet er vant til at blive rendt lettere over ende, når de går i gang med nye projekter, kan intet dog bare tilnærmelsesvis måle sig med Drejergårdshaven.

Annonce

- Forventningen var selvfølgelig, at der ville være fin interesse, men jeg har aldrig oplevet noget så voldsomt. Folk har skrevet lejekontrakter på en sokkel, og vi kunne have lejet det dobbelte ud. Det har overgået min vildeste fantasi, siger medejer Christian Skifter.

Mangler bare jord til mere

Drejergårdshaven er blot ét ud af adskillige lejlighedsbyggerier i postnummer Hedensted den seneste og kommende tid.

På den såkaldte Aldi-grund står 33 lejligheder i fire plan snart klar, mens Lejerbo har 30 nye lejligheder udlejet i Remmerslund, hvor yderligere godt 130 boliger er under opførelse.

Ligeledes barsles der med større projekter med lidt længere perspektiver ved blandt andet Constantiavej, Vejlevej og Vestre Ringvej bestående af hundredvis af lejligheder.

Alligevel står Christian Skifter fortsat med ønsket om selv at finde flere mursten frem.

GS Boligudlejning

Ejes af Christian Skifter og Hans Jørn Gregersen.

Har hovedkontor ved Daugård og har eksisteret siden 2003.

Bygger udelukkende nye lejeboliger, som ud over Hedensted er at finde i mindre byer som Uldum, Daugård, Lindved, Korning, Kragelund og Øster Snede.

Eneste hurdle i bestræbelserne er den ret så væsentlige, at det ikke har været muligt at finde arealet til det.

- Vi har desværre ikke kunne finde mere jord i Hedensted. Var det tilfældet, havde vi hjertens gerne sat gang i mere, siger Christian Skifter.

Annonce

Pris, kvalitet og beliggenhed

Lejlighederne breder sig over 100-120 kvm med tre-fem værelser som henvender sig til alt fra børnefamilier til seniorer.

Huslejen ligger typisk på godt 10.000 kr. om måneden, og for pengene får man et lavenergibyggeri som er bygget ud fra devisen, at ejerne selv har lyst til at bo der.

Vi er vant til at have alle vores byggerier lejet ud, inden det står færdig. Men at interessen for Drejergårdshaven har været så massiv, er på alle mulige måder overraskende.

Christian Skifter, medejer, GS Boligudlejning

Det betyder blandt andet, at materialevalget ifølge Christian Skifter er en my over det forventelige i en lejebolig, alle carporte er forberedt til opladning af elbiler, og der er sågar trukket strøm i haven til en robotplæneklipper.

- Interessen er nok en sammensurium af, at vi har gode boliger med en god beliggenhed til den rigtige pris. Det er jo et super hyggeligt sted, hvor man kun er syv minutter på gåben fra både byen og togstop, siger Christian Skifter.

Selvom alle boliger er reserverede, og der ligeledes er en længere venteliste, kan man fortsat blive skrevet op til boligerne, i fald nogen skulle springe fra.

Annonce
Navne For abonnenter

Lægerne sagde, hun var for ung til at dø, men de kæmpede forgæves: Anja døde med sønnen Christian ved sin side

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

8. klasse møder Gert: 'Jeg kender flere, der er døde her, både af stoffer og alkohol, og det er noget, man ikke lige glemmer'

Hedensted For abonnenter

Flere investorer klar: Men sportel-visionen træder fortsat vande uden tidsplan

Vejle

Når turen kommer til Vejle: Sådan vil man løse parkeringsudfordringerne

Erhverv

Niels dropper sit 25-års jubilæum og lukker firmaet på grund af kronisk sygdom: Nu vil han cykle til Prag

Løvkvist: Det er nu Messerschmidt skal fortsætte med at gå, ellers tager helvedet ham

Kultur For abonnenter

Rockklubben har talt: To kvinder rendte med guldet i musikåret 2021

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Alarm 112 For abonnenter

Vejle i 70'erne: Kvinde mistede livet, da hun ramte skolebus med 45 elever

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Vejle

Opfordring til at droppe demonstrationer blev benzin på bålet: 'Nu vil vi tale endnu mere med pressen og sætte endnu flere skilte op'

VEJLE For abonnenter

Marc Oliver mistede sin fireårige datter, da hans kæreste rejste til udlandet og sendte ham en skæbnesvanger besked: Nu har han udgivet et album, hvor han synger om savnet af sin lille pige

KLUMME

Provsten kæmper stadig med mors gode råd: 'Hold dig nu til sandheden, Børge!"

Annonce