Annonce
Trekantområdet

51-årig stjal i Føtex – og blev kørt til fogedretten

Indbrud, en butikstyv, der endte i fogedretten og en slags efterlysning på en person, der viste sig ikke at holde stik. Dagens døgnrapport byder på lidt af hvert. Arkivfoto: Michael Bager

Fredericia: En lokal kvinde på 51 år blev tirsdag snuppet i Føtex med varer, hun ikke havde betalt for. Hun var blevet set passere kasselinjen uden at betale for ukendte varer, der i alt beløb sig til 237,85 kroner.

Det viste sig, at kvinden, som desuden erkendte butikstyveriet, også var eftersøgt til at møde i fogedretten. Hun blev derfor kørt direkte dertil af en patrulje.

Derudover er der nu lidt mere info om det indbrud, vi tirsdag omtalte, der blev begået på 6. Julivej mellem den 28. juni klokken 16 og 30. juni 7.45. Det viser sig, at indbrudstyven formentlig er kommet ind gennem kældervinduet, har været i samtlige rum i huset, som var gennemrodet og sandsynligvis har forladt villaen gennem et toiletvindue. Sydøstjyllands Politi har forsøgt at sikre noget dna fra vinduet, hvorfra tyven kom ind. Der er ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
JELLING

Stor forening giver flot løfte: Jellings sportsfolk er klar til at arbejde gratis for at løbe festivalen i gang igen

Annonce