Annonce
112

Efter uheld på Vejlefjordbroen: 52-årig bilist er ikke længere i kritisk tilstand

Trafikken på Vejlefjordbroen begyndte at glide igen omkring klokken 14. Foto: Thomas Trondal
Annonce

Vejle: Den 52-årige bilist, som fredag morgen blev ramt af en lastbil, da hen kørte på Vejlefjordbroen i nordlig retning, var fredag eftermiddag ikke længere i kritisk tilstand.

Efter påkørslen kom en lægehelikopter til stedet, og lægen her vurderede, at manden var kommet kritisk til skade og skulle flyves til Odense Universitetshospital.

- Men da der blev kigget nærmere på ham i Odense, viste det sig, at det ikke var så slemt, siger vagtchef fra Sydøstjyllands Politi, Jørn Lindhardt.

Det forlyder, at den 52-årige mand, der er fra Årslev på Fyn, har brækket en lændehvirvel og nogle ribben.

Ifølge politiets oplysninger er både den 40-årige kvinde, som også sad i personbilen, samt den 65-årige lastbilchauffør - der er fra Egebæk ved Ribe - som ramte personbilen, begge fortsat indlagt fredag eftermiddag. Dog er ingen af dem kommet noget alvorligt til.

Annonce

Kvælstof på vejen

Fredag omkring klokken 14 var der ryddet helt op på Vejlefjordbroen og alle spor var igen farbare.

Vagtchef Jørn Lindhardt fortæller, at det sojaprodukt, som endte på kørebanen, indeholdt kvælstof, og derfor var det vigtigt at få det hele fejet op.

- Det ville ikke have været så godt at få i vandet, siger han, men kan ikke komme nærmere ind på, hvad for et produkt, der præcis var tale om.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce