Spændende aften i naturens tegn med en miljømand

Miljøtekniker Bo Levesen fortæller ved Sillesthoved Plantages generalforsamling om klimaforandringernes påvirkning af vores natur. Arkivfoto Christina Mosegaard

Spændende aften i naturens tegn med en miljømand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sillesthoved Plantage afholder generalforsamling på Diagonalkroen med efterfølgende foredrag ved miljøtekniker Bo Levesen, der taler om klimaforandringernes indflydelse på vores natur

GIVE: Sillesthoved Plantage afholder generalforsamling på Diagonalkroen Give onsdag 28. februar, og efter at man har været gennem dagsordenen, bliver der spændende besøg af miljøtekniker Bo Levesen.

Bo Levesen har gennem årene arbejdet med både vandløbsundersøgelser, smådyrs- og fiskeundersøgelser, vandføringsmålinger, beskyttede naturområder, dambrug og spildevand i det åbne land.

Han vil denne aften causere over et yderst aktuelt tema, nemlig klimaforandringernes indflydelse på vores natur, og i den forbindelse vil snakken naturligvis også falde på de påvirkninger, klimaforandringerne har på en plantage som den i Sillesthovedområdet.

Oprindeligt forsøgsskov

Sillesthoved Plantage blev plantet i perioden 1943-1956 og var oprindeligt forsøgsskov. 23 hektar blev beplantet med mange forskellige arter af grantræ, ligesom der også var flere fyrretræsarter på menuen.

I dag fungerer plantagen ifølge bestyrelseformand Kristian Therkildsen med god skovdrift, hvor det fældede træ enten går til tømmer eller flis.

- Vi hyrer de store skovmaskiner til fældning, og vi hyrer også folk ind til nybeplantning, men ellers går vi syv i bestyrelsen rundt og holder lidt øje med plantagen i det daglige. Vi har en fin plantage, der er velbesøgt. Der ligger en sø i plantagen, der altid er fuld af vand, og det er naturligvis med til at gøre plantagen til et populært besøgsmål, fortæller Kristian Therkildsen, der håber på at mange vil kigge ind til det spændende og særdeles relevante foredrag ved Bo Levesen.

Spændende aften i naturens tegn med en miljømand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce