Fido og venner må vente længe på hundeskov

Ønsket om at etablere en hundeskov ved Egtved er stadig stort, selvom udsigten til, at det lykkes, det lige nu ikke ser for god ud. Arkivfoto: Martin Ravn

Fido og venner må vente længe på hundeskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er meget op ad bakke at finde et velegnet sted til en hundeskov ved Egtved. Måske må man ende med at slække på nogle af kravene, lyder det fra tovholder på projektet.

Egtved: Der findes sikkert ikke noget meget skønnere end at få lov at pile af sted med fuld fart uden snor, hvis man er hund. De firbenede og deres ejere må dog væbne sig med en god portion tålmodighed, før de engang kan få lov at boltre sig i en hundeskov ved Egtved.

Det mener Mia Schultz, der er en af tovholderne på hundeskovsprojektet og administrator på Facebook-gruppen "Egtved Hundeskov".

- Vi bøvler stadig med at finde et område, hvor det kan lade sig gøre, for der er mange interesser at tage hensyn til, fortæller hun.

Blandt andet er et forslag blevet udelukket på grund af tilstedeværelsen af en sjælden blomst, et andet sted kom det for tæt på en række huse, hvilket husejerne ikke var så begejstrede for, og nogle af de øvrige privatejede områder, der har været inde i overvejelserne, gælder, at de bliver brugt til jagt.

- Vejle Kommune har desuden haft et krav om, at man skal kunne gå dertil fra Egtved.

Må slække på kravene

Mia Schultz har efterhånden svært ved at se, hvordan det skal lade sig gøre at finde et godt sted at placere hundeskoven.

- Vi kan jo ikke opfinde nye områder omkring Egtved, så jeg tror måske man på et tidspunkt må begynde at slække på kravet om gåafstand fra Egtved og finde noget længere ude. Jeg tror personligt ikke, at det ville give de store problemer. Mange af os, der er vant til at komme i hundeskove, er i forvejen vant til at køre efter dem, forklarer hun.

- Jeg bliver dog ved med at forhøre mig rundt omkring og håber, der dukker et forslag op, vi ikke har tænkt på før.

Fido og venner må vente længe på hundeskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce