Kom og spis med

Ældre Sagen og Folkebevægelsen mod Ensomhed står bag kampagnen "Danmark spiser sammen." Det er en national begivenhed, der har til hensigt at sætte fokus på ensomhed ved at bringe mennesker sammen, der normalt ikke mødes. I Egtved inviterer syv foreninger derfor søndag 22. april til ?Kom og vær med, for ingen skal spise alene?. Arkivfoto: Mads Hansen

Kom og spis med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Egtved: Flere end 210.000 mennesker føler sig ofte ensomme. Folkebevægelsen mod Ensomheds vision er at halvere antallet inden udgangen af 2020. Over 70 organisationer arbejder sammen om denne vision, og en del af indsatsen er den store landsdækkende begivenhed, Danmark spiser sammen, som løb af stablen første gang i uge 17 2016, og som afvikles for tredje gang i uge 17 2018.

I Egtved inviterer syv foreninger søndag 22. april til "Kom og vær med, for ingen skal spise alene".

Det handler ikke blot om at stille sulten, men også om samtale og hyggeligt samvær. Underholdningen står trioen, Kun for Sjov, for.

Vi vil gerne forsøge, at få flere bragt sammen til en hyggelig eftermiddag, hvilket måske senere kan føre til nye fællesskaber. Samtidig opfordrer vi til, at man denne eftermiddag mødes med nogen, man ellers ikke taler med til daglig, forklarer Inger Olesen fra Koordineringsudvalget, som består af de medvirkende foreninger, Røde Kors, Hjerteforeningen, Kræftens Bekæmpelse, Danske Seniorer, Ældre Sagen, Aktivitetscenter Egetoft og Frivillig Center Egtved, der står for fællesspisningen.

Deres forventning er at nå op på ca. 70 deltagere, og sammenslutningen fortæller, at der sagtens er plads til flere.

- Vi går sammen om dette projekt igen i 2018, for vi vil gerne vise, at vi i Egtved står sammen, lyder det fra hele Koordineringsudvalget.

Kom og spis med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce