Annonce
Vejle

54 byggegrunde i støbeskeen: Fire byer får ekstra vækst

Den største bid af de 54 byggegrunde, Vejle Kommune gør klar til at byggemodne ligger på Jakob Knudsens Vej i Ny Højens west-end. Foto: Leif Baun
Vejen er banet for, at der fire steder i Vejle Kommune kan udstykkes byggegrunde. Der mangler kun det sidste nik fra byrådet.
Annonce

Vejle Kommune: Vejle Kommune er klar til at investere 28 millioner kroner i byggemodning af i alt 54 byggegrunde. Det har økonomiudvalget sagt god for på det seneste møde. Nu mangler kun et sidste nik til sagen fra det samlede byråd.

19 parceller ligger i Højen, 18 i Planetbyen Vest på Uhrhøj i Vejle by, 14 parceller på Mælkebøttevej i det sydlige Give og fire på Sejershaven i Gadbjerg.

I februar udbød kommunen 36 parcelhusgrunde på Magnesvej i Planetbyen Nord, hvoraf 19 er solgt. Nu er man så klar til at byggemodne 18 parcelhusgrunde i Planetbyen Vest og etablere stamvejen fra Planetbyen til den kommende omfartsvej ved Uhre. Det ventes at koste 15,2 millioner kroner. Grundene er formentlig klar til salg i slutningen af 2021.

Annonce

Højen er populær

I Højen er alle 15 grunde på Jakob Knudsens Vej solgt, deraf fire det seneste par uger. Der er stadig folk, der vil bo dér, så nu sættes anden etape i gang. Prisen er 6,5 millioner kroner, og de skulle kunne sættes til salg i sommeren 2021.

Endnu et kommunalt ejet areal, der kan byggemodnes, ligger ved Mælkebøttevej i Give Syd. Her udbød kommunen i 2019 13 grunde i første etape af området. Syv blev solgt.

Da der fortsat er forespørgsler fra interesserede købere til dette område, vil kommunen bruge 4,9 millioner kroner på at udstykke 14 parcelhusgrunde i Mælkebøttevejs anden etape. Her vil eventuelle købere kunne begynde deres byggeprojekt om et års tid.

Annonce

Gadbjergudstykning gøres færdig

I Sejershaven i Gadbjerg blev der for et år siden byggemodnet fem grunde. To er solgt foruden en storparcel, hvor der er opført syv rækkehuse. Der er udbudt en anden storparcel, og dermed er der kun plads til fire grunde tilbage.

For at gøre udstykningen færdig skal der bruges 1,6 millioner kroner, og de fire grunde ventes salgsklare midt i næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give For abonnenter

Sygepleje-elev under den spanske syge: Jeg stod alene med den døde mand - og alle de andre patienter

Annonce