Musik og gris til fordel for børn og unge i sorg

Bandet High-5 med lokale musikere, vil denne aften være med til at skabe en herlig stemning i forsamlingshuset. Fra venstre ses Jakob Lund fra Egtved, Max Gandrup Agger, Morten Rydahl, Troels Meyer, der bor mellem Ødsted og Egtved og forrest ses Tina Ostradecki. Foto: Frederik Sass Meyer

Musik og gris til fordel for børn og unge i sorg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange børn og unge oplever hvert år deres forældre eller søskende blive alvorligt syge eller dør, hvilket kan efterlade dem i stor sorg. Lørdag 9. juni kan man ved at møde op i forsamlingshuset i Egtved deltage i aftenens begivenheder og dermed bidrage til indsamling af midler til organisationen Børn, Unge og Sorg.

Egtved: Det er det lokale cykelhold Team Giv Håb Trekanten, der står bag en helt speciel aften i Egtved Forsamlingshus lørdag 9. maj. Her kan alle tilmelde sig et arrangement, hvor hygge, helstegt pattegris, live musik og en DJ sætter fut under det dansevenlige musik, som strækker sig lige fra Elvis og Beatles til kendte 80'er hits, og musik frem til i dag.

Hverken bandet, forsamlingshuset eller en lang række leverandører skal have betaling for deres ydelser denne aften og de frivillige fra Team Giv Håb Trekanten sørger for at tilberede aftenens menu. Alt dette medvirker til, at de 150 kroner man betaler til entré kan gå ubeskåret til organisationen Børn, Unge & Sorg.

Team Giv Håb er et dansk velgørenhedscykelhold, der samler penge ind til fordel for de børn og unge, der hvert år oplever deres forælder eller søskende bliver alvorligt syge eller dør, og herunder er afdelingen, Team Giv Håb Trekanten 2018 bestående af 27 ryttere, hvor de lokale medlemmer fra Egtved, Troels og Linda Meyer og Jakob Lund, også er på holdet.

Børn, Unge & Sorg

Organisationen Børn, Unge & Sorg tilbyder gratis psykologisk behandling til børn og unge under 28 år, der enten lever med alvorligt fysisk syge forældre eller søskende, eller har mistet en forælder eller søskende efter alvorlig sygdom, selvmord eller ulykke inden for de seneste år.

De tilbyder også telefonrådgivning til netværket omkring børnene og de unge i forhold til, hvordan man bedst kan støtte dem. Derudover rådgiver og uddanner de fagfolk, der gennem deres arbejde i eksempelvis sundhedsvæsenet eller institutioner og skoler, kommer i kontakt med disse børn og unge, og så arrangerer de ligeledes café-arrangementer hvor børn og unge kan mødes. Hjælpen i Børn, Unge & Sorg er gratis, og alle medarbejdere har tavshedspligt.

Formålet med arrangementer som det i Egtved 9. juni og de mange cykelløb rundt omkring i hele landet, skal være med til at gøre danskerne opmærksomme på, at mange børn og unge kæmper med sorg og har oplevet at miste en i den nærmeste familie.

Musik og gris til fordel for børn og unge i sorg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce