Nu kan du skrive dig op til boliger i Kongens Punkt

Så kan kommende beboere skrive sig op ti lde almene boliger i Kongens Punkt, som netop er ved at blive opført i Kanalbyen. Illustration: Skala Arkitekter

Nu kan du skrive dig op til boliger i Kongens Punkt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boligbyggeriet Kongens Punkt er nu så langt, at kommende beboere kan skrive sig op til almene boliger.

Fredericia: Boligbyggeriet Kongens Punkt er godt i gang, og nu kan man skrive sig op til en af de almene boliger i byggeriet hos Boligkontoret Fredericia.

Pælene til fundamentet er banket i jorden, og i løbet af den næste måned bliver der støbt fundamenter, som vil blive sat ovenpå pælene. Herefter bliver der støbt dæk til p-kælder, inden man stille og roligt arbejder sig opad med yder- og indervægge - ligesom i et korthus. Det oplyser Boligkontoret Fredericia i en pressemeddelelse.

Kongens Punkt kommer samlet til at indeholde både almene familieboliger, senioregnede boliger samt private ejerlejligheder, café, p-kælder og fællesaktiviteter. Går alt efter planen kan de første beboere flytte ind i fjerde kvartal 2019.

Nu kan du skrive dig op

Nu kan interesserede søge en to eller treværelses lejlighed hos Boligkontoret Fredericia. Hvis man har lyst til at bo sammen med børn, unge og ældre i Kongens Punkt med direkte adgang til kanaler, grønne områder og udsigt til Lillebælt, så skal man kontakte boligrådgiverne hos Boligkontoret Fredericia på telefon 76 22 12 00 eller email: post@boligfa.dk. Inden sommerferien kan man desuden søge boligerne via Boligfa.dk

Kongens Punkt består af 28 senioregnede almene boliger, 13 almindelige almene boliger, 29 ejerlejligheder, café, fælleslokale og parkeringskælder med 80 pladser. STB Byg er totalentreprenør, mens STB Byg og Boligkontoret Fredericia er bygherrer. Kongens Punkt er tegnet af Skala Arkitekter, mens Niras er rådgivende ingeniører.

Nu kan du skrive dig op til boliger i Kongens Punkt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce