Fredericia får nyt brasseri

Trinity Hotel & Konference Center ved Lillebælt i Snoghøj laver sin Café Gerhard om til brasseri G og åbner 1. juni med fokus på ikke mindst fransk mad og god øl. Arkivfoto

Fredericia får nyt brasseri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Café Gerhard på Trinity Hotel & Konference Center bliver til brasserie G med fokus på enkel og god mad med fransk tilsnit. Åbner 1. juni.

Fredericia: Hovedretter til under 200 kroner, pæne portioner, god og enkelt mad med fransk tilsnit. Mere fokus på øl og på vine serveret i glas frem for i hele flasker.

Trinity Hotel & Konference Center i Snoghøj laver sin Café Gerhard om til brasserie G og åbner med ny indretning og nye ambitioner den 1. juni.

- Det har været min drøm længe. Vi har jo haft Café Gerhard som stedet, hvor også gæster udefra kunne gå lige ind og få kaffe, men også a la carte retter, forklarer Trinitys chef for mad og drikkevarer, F & B Chef Stig Hansen:

- Caféen har dog været lidt en velbevaret hemmelighed, synes vi.

G'et står for...

Indretningen i det opgraderede spisested bliver som sagt en lidt anden, men brasserie G ligger fortsat midt i Trinity med udsigt over Lillebælt og har plads til 40.

Stilen og maden er fransk inspireret. I forhold til en bistro er der hvide duge på i et brasseri, forklarer Stig Hansen:

- Vi vil servere klassiske retter som steak frites og coq au vin, men også burgere og dagens ret. Vi får desuden øl med eget logo - en ale og en hvede - fra Bryggeriet Vestfyen, og derudover flere vine i glas.

Navnet brasserie G kan ifølge F & B chefen både stå for gastronomi og gode oplevelser. Men historisk er det forbogstavet i navnet Gerhard. Gerhard Søndergaard tog som bestyrelsesformand første spadestik til Trinity i 1989.

Ud over det nye brasseri driver Trinity Hotel & Konference Center sin Restaurant Lillebælt for frokost-, aften- og opholdsgæster.

Fredericia får nyt brasseri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce